Σπουδαίο «διπλό» της Σασουόλο επί της Ίντερ, «περίπατος» της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε

Σπουδαίο «διπλό» της Σασουόλο επί της Ίντερ, «περίπατος» της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε

Sportal newsroom 23:42 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 27.09.2023

Η Σασουόλο έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από του «Τζουσέπε Μεάτσα», επικρατώντας της Ίντερ με 2-1. Την ίδια ώρα, η Νάπολι έκανε... πάρτι κόντρα στην Ουντινέζε, την οποία και νίκησε με 4-1.

Με ένα σπουδαίο τρίποντο έφυγε η Σασσουόλο από το «Τζουσέπε Μεάτσα» επικρατώντας της Ίντερ με 2-1. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Άλβαρες πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της μετά το 4-2 κόντρα στη Γιουβέντους

Οι «νερατζούρι» ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ντούμφρις. Ο Ολλανδός έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας στο 45+1' και έκανε το 1-0. Είχαν προηγηθεί δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, στο 39' και το 45'. 

Στο δεύτερο μέρος η Σασουόλο έφερε τα πάνω κάτω μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών. Ο Μπαϊράμι στο 54' βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και με χαμηλό σουτ έκανε το 1-1. Ακολούθησε ο Μπεράρντι στο 63', ο οποίος με μία πανέμορφη προσπάθεια ανέτρεψε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Νάπολι - Ουντινέζε 4-1: «Πάρτι» και ξέσπασμα για τους παίκτες του Γκαρσία

Ήταν 27 Αυγούστου όταν η Νάπολι πανηγύρισε τελευταία φορά νίκη στο πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έσπασε την κατάρα με θύμα την Ουντινέζε. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 4-1 των «μπιανκονέρι», σε ένα από τα πιο εύκολα βράδια της φετινής της χρονιάς.

Στο 17ο λεπτό η φιλοξενούμενη κέρδισε πέναλτι, με τον Ζιελίνσκι να το μετουσιώνει σε γκολ. Ακολούθησε ο Οσιμέν στο 39ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία. Η πίεση συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος για τη Νάπολι, η οποία έκανε το 3-1 στο 74' με τον Κβαρατσχέλια. Ο Σάμαρντιτς μείωσε σε 3-1 στο 81', όμως ένα λεπτό αργότερα ο Σιμεόνε διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: