Επικό βίντεο: Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Οσίμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

Επικό βίντεο: Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Οσίμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι

Κώστας Τόπας 10:06 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.09.2023

Με τις φήμες να αναφέρουν πως το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν είναι αβέβαιο στη Νάπολ, με το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού να έχει συνδεθεί με την Τσέλσι, η Ryanair αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διαμάχη για να διαφημίσει πτήσεις προς το Λονδίνο.

Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν από το καλοκαίρι κι έπειτα το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν στη Νάπολι, βρίσκεται στον αέρα. Ενδεικτικό άλλωστε ότι πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες του με τους «παρτενοπέι» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά το βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Νάπολι στα social media, στο οποίο χλεύαζε τον Νιγηριανό επιθετικό.

Παρ' όλα αυτά ο Οσίμεν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με την Ουντινέζε, της οποίας η Νάπολι επικράτησε με σχετική ευκολία 4-1 και τον 24χρονο φορ να βρίσκει δίχτυα. Παρ' όλα αυτά το μέλλον του παραμένει αβέβαιο στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Διάφορα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι το όνομά του έχει συνδεθεί μετά την κρίση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, με την Τσέλσι. Ο Βίκτορ Οσίμεν αποτελεί διακαή πόθο του Τοντ Μπόελι, ο οποίος βέβαια γνωρίζει ότι για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ολα αυτά τα σενάρια, έκαναν την Ryanair να δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό βίντεο. Συγκεκριμένα, η οικονομική αεροπορική εταιρεία χρησιμοποίησε την ιστορία του Οσίμεν με τη Νάπολι για να διαφημίσει τις πτήσεις της που πηγαίνουν απευθείας από τη Νάπολη στο Λονδίνο.