«Καθάρισε» την Κάλιαρι η Μίλαν, πρώτη νίκη για την Έμπολι
i

© prtscr

«Καθάρισε» την Κάλιαρι η Μίλαν, πρώτη νίκη για την Έμπολι

Sportal newsroom 21:33 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 27.09.2023

Η Μίλαν έφυγε με το διπλό από τη Σαρδηνία, νικώντας την Κάλιαρι με 3-1 και έπιασε -έστω και προσωρινά- την Ίντερ στην κορυφή, ενώ η Έμπολι πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικρατώντας με 1-0 της Σαλερνιτάνα.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Μίλαν, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς στη Σαρδηνία και να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 για την 6η αγωνιστική της Serie A. Ένα αποτέλεσμα που τη φέρνει στην ισοβαθμία με την Ίντερ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως οι «νερατζούρι» έχουν ένα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο την ομάδα του Πιόλι και άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με ένα υπέροχο σουτ του Λοβούμπο, όμως μέσα σε πέντε λεπτά οι «ροσονέρι» έκαναν την ολική ανατροπή. Η αρχή έγινε στο 40' με τον Οκαφόρ, ενώ στο 45' ο Τομόρι έγραψε το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Μίλαν σφράγισε τη νίκη, με τον Λόφτους Τσικ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας στο 60ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Μετά το... πάρτι ήρθε η μοιρασιά για τη Ρόμα
SERIE A

23:42 - 24.09.2023

Μετά το... πάρτι ήρθε η μοιρασιά για τη Ρόμα

Μετά το 7-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Έμπολι, η Ρόμα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη εναντίον της Τορίνο, με την οποία και έμεινε ισόπαλη (1-1) στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Την ίδια ώρα, Αταλάντα και Έμπολι επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0) επί των Βερόνα και Σαλερνιτάνα αντίστοιχα , με την Έμπολι να ανοίγει λογαριασμό στο ιταλικό πρωτάθλημα χάρη στο γκολ του Μπαλντάντσι και για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.