Μετά το... πάρτι ήρθε η μοιρασιά για τη Ρόμα

Μετά το... πάρτι ήρθε η μοιρασιά για τη Ρόμα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 24.09.2023

Μετά το 7-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Έμπολι, η Ρόμα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη εναντίον της Τορίνο, με την οποία και έμεινε ισόπαλη (1-1) στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα η Ρόμα να διέλυσε την Έμπολι, όμως η Τορίνο αποδείχθηκε πιο σκληρή. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη, εντούτοις λίγο πριν από το τέλος οι δύο ομάδες τελικά πήραν από έναν βαθμό (1-1), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Το πρώτο μέρος είχε σημαντικές στιγμές, όμως δεν είχε γκολ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ζαπάτα έφτασε κοντά στο 1-0, όμως ο Πατρίσιο τον σταμάτησε με εξαιρετικό τρόπο. Στο 31ο λεπτό η φιλοξενούμενη ζήτησε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση και είπε «παίζετε». 

Στο β' ημίχρονο η Ρόμα έφτασε κοντά στο 0-1, όμως η προσπάθεια του Κριστάντε κατέληξε στο δοκάρι. Ότι δεν έκανε νωρίτερα ο Ιταλός το έκανε πράξη ο Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος υποδεχόμενος μία πάσα ακριβείας σκόραρε για το προβάδισμα της ομάδας του στο 69'. Όμως η γηπεδούχος είχε την απάντηση, με τον Ζαπάτα να παίρνει την κεφαλιά στο 85' και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: