Τα… πήρε με τραυματισμένο παίκτη του ο Μουρίνιο: «Ξεκουράστηκε τρεις μέρες και είναι πάλι τραυματίας...»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Τα… πήρε με τραυματισμένο παίκτη του ο Μουρίνιο: «Ξεκουράστηκε τρεις μέρες και είναι πάλι τραυματίας...»

Μαρία Δαλιάνη • 08:43 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Μετά τη επικράτηση της Ρόμα επί της Σέριφ Τιρασόλ για τους ομίλους του Europa League ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το γεγονός ότι ο Ρενάτο Σάντσες είναι συνεχώς τραυματίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους επί της Σέριφ Τίρασπολ με 2-1 για τη πρεμιέρα των ομίλων του Europa League δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για τους συνεχούς τραυματισμούς του Ρενάτο Σάντσες.

Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού ωστόσο, λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην ομάδα. 

Στο παιχνίδι με την Σέριφ ο Ρενάτο Σάντσες για άλλη μία φορά στάθηκε άτυχος καθώς στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης αποχώρησε τραυαμτίας με τον Special One να εκφράζει την εύλογη απορία για το τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς του παίκτη.  Το ίδιο είχε συμβεί και στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έχει παίξει στο παρελθόν για τη Λιλ και την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μουρίνιο, λοιπόν, μίλησε στο Sky Italia για τηn συγκεκριμένη περίπτωση: 

«Είναι μονίμως αμφίβολος και είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είναι πάντα τραυματίας. Στην Μπάγερν, στην Παρί και τώρα εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

 Έπαιξε 45 λεπτά την Κυριακή, ξεκουράστηκε τρεις ημέρες και τώρα αποχώρησε τραυματίας μετά από 27 λεπτά, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει», τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός