«Κάποιος δεν με συμπαθεί», ακόμα και μετά το 7-0 ο Μουρίνιο γκρινιάζει (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©print screen

«Κάποιος δεν με συμπαθεί», ακόμα και μετά το 7-0 ο Μουρίνιο γκρινιάζει (vid)

Κώστας Τόπας 10:59 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 18.09.2023

Παρά την τεράστια νικη της Ρόμα επί της Έμπολι (7-0), ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν δυσαρεστημένος με το πρόγραμμα κι εξαπέλυσε επίθεση στην ιταλική λίγκα.

Η Ρόμα επιτέλους χαμογέλασε ξανά. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν που σημαδεύτηκε από δύο ήττες και μια ισοπαλία, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σημείωσε την πρώτη της νίκη στη σεζόν στη Serie A την Κυριακή (17/09) κόντρα στην Έμπολι.

«Παίξαμε πολύ καλά, θέλαμε να κερδίσουμε, είναι η αποστολή που ολοκληρώθηκε με πολλή ηρεμία», σχολίασε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο μικρόφωνο του DAZN. «Έπρεπε να στείλουμε ένα μήνυμα και το κάναμε πολύ καλά, γιατί κάθε παίκτης εκπλήρωσε καλά τον ρόλο του», συμπλήρωσε ο «Special One».

«Δεν έχουμε τύχη…»

Ανακουφισμένος από αυτή την πρώτη νίκη, ο Μουρίνιο προσπάθησε ωστόσο να κατευνάσει κάθε αίσθημα ευφορίας. «Προσέξτε, υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει, δεν έχω γίνει σπουδαίος και ούτε η ομάδα με αυτή τη νίκη». Και καθώς ο Μουρίνιο παραμένει... Μουρίνιο, ο Πορτογάλος δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει το παράπονό του στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε άτυχοι, παίζουμε πάντα Πέμπτη και Κυριακή», αναστέναξε ο Μουρίνιο που θα προτιμούσε να παίξει τη Δευτέρα το απόγευμα του αγώνες πρωταθλήματος. «Υπάρχει κάποιος στη Λίγκα που δεν με συμπαθεί», κατέληξε ο «Μου».