Σολμπάκεν: «Αυτό με δελέασε περισσότερο στον Ολυμπιακό»

Όλα Σολμπάκεν

i

©Intime

Σολμπάκεν: «Αυτό με δελέασε περισσότερο στον Ολυμπιακό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:25 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 07.09.2023

Ο Σολμπάκεν μίλησε στη νορβηγική ιστοσελίδα vg.no για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της Ρόμα.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στο χώρο της επιθετικής γραμμής με τον Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός επιθετικός αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ διατηρεί και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, η οποία θα είναι γύρω στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σολμπάκεν βρισκόταν στη Ρόμα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμπτ. Στην ομάδα της πατρίδας του είχε κλέψει τις εντυπώσεις αφού σε 91 συμμετοχές είχε 20 γκολ και 24 ασίστ. 

Ο Σολμπάκεν μίλησε στη νορβηγική ιστοσελίδα vg.no για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της Ρόμα

«Υπήρχαν και άλλες ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει στην Ευρώπη και κυριαρχεί στα παιχνίδια του. Ως επιθετικός παίκτης, θέλω να αξιοποιώ τα δυνατά μου σημεία και να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν στην Μπόντο. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχούν στα παιχνίδια τους, αυτό με δελέασε».

Στη συνέχεια ο Νορβηγός επιθετικός αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τη Ρόμα: «Ο διάλογος που είχα με τη Ρόμα ήταν να επιστρέψω έπειτα από έναν χρόνο. Ήμουν σαφής, ήθελα να πάω δανεικός και θεώρησαν πως αυτό ήταν το καλύτερο για εμένα».