ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις πλημμύρες: «Δεν υπάρχουν λόγια - Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και κουράγιο σε όλους»
i

© Olympiacos FC

ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις πλημμύρες: «Δεν υπάρχουν λόγια - Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και κουράγιο σε όλους»

Sportal newsroom 13:23 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 07.09.2023

Με αφορμή τις πλημμύρες και τις καταστροφές που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα.

Τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel» που σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αρκετές καταστροφικές πλημμύρες έχουν πλήξει τη χώρα μας και με αφορμή αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και το κουράγιο στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δύσκολες στιγμές που ζούμε στη χώρα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού ωστόσο, οι εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία Daniel που κάνουν τον γύρο της Ελλάδας κινητοποίησαν και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ που συχνά πυκνά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τα όσα αφήνει πίσω του ο καιρός. Με μήνυμά της στα social media η ομάδα του Πειραιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς των θυμάτων της κακοκαιρίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: 

Αχιλλέας Μπέος: «Με το θεό δεν μπορείς να τα βάλεις, κάνω έκκληση να παραμείνουν στα σπίτια τους» (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:52 - 05.09.2023

Αχιλλέας Μπέος: «Με το θεό δεν μπορείς να τα βάλεις, κάνω έκκληση να παραμείνουν στα σπίτια τους» (vid)

Ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, με την κακοκαιρία να έχει πλήξει σφοδρά την πόλη. Παρότρυνε τους κατοίκους να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις, για τη δική τους ασφάλεια.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες βιβλικής καταστροφής στην χώρα μας λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα θύματα και στους συγγενείς τους και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι έχουν πληγεί. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι και σε όσους βρίσκονται αυτή σε κίνδυνο και περιμένουν βοήθεια».