Σοκ στη Φιορεντίνα με Ντοντό! - Υπέστη ρήξη χιαστού ο Βραζιλιάνος

Ντοντό - Φιορεντίνα

i

©printscreen

Σοκ στη Φιορεντίνα με Ντοντό! - Υπέστη ρήξη χιαστού ο Βραζιλιάνος

Πρόβλημα από το πουθενά για τη Φιορεντίνα, η οποία είδε τον βασικό της δεξιό μπακ, αλλά και έναν εκ των κορυφαίων της παικτών, τον Βραζιλιάνο Ντοντό, να τραυματίζεται σοβαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Ο Ντοντό αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Φιορεντίνα από το καλοκαίρι του 2022 που πήρε μεταγραφή στην ιταλική ομάδα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, έναντι 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μπακ όμως, στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Ουντινέζε, αφού υπέστη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σοκ στις τάξεις των «Βιόλα» είναι μεγάλο και έγινε ακόμα μεγαλύτερο μετά τη διάγνωση των γιατρών για τη κατάσταση του παίκτη. Η Φιορεντίνα προέβη αργότερα στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ACF Fiorentina ανακοινώνει ότι ο παίκτης, Ντόντο, υποβλήθηκε σε διαγνωστικές εξετάσεις μετά τον τραυματισμό που σημειώθηκε στον χθεσινό αγώνα. Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν μια βλάβη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του δεξιού γόνατος, που απαιτεί χειρουργική διόρθωση. Το μέρος και η ημερομηνία του χειρουργείου θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες»

Στο 7ο λεπτό του αγώνα μεταξύ Ουντινέζε και Φιορεντίνα, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από μια αφύσικη κίνηση του δεξιού του ποδιού. Ο παίκτης μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο και έφτασε στα αποδυτήρια κουτσαίνοντας και κλαίγοντας, γεγονός που φανέρωσε την σοβαρότητα της κατάστασης για την υγεία του.

Ο 24χρονος μπακ, αν και βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην ιταλική ομάδα, έχει καταγράψει ήδη μαζί της 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα σημειώσει ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.