Αταλάντα και Γιουβέντους «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία
i

©PrtScr

Αταλάντα και Γιουβέντους «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία

Κώστας Τσιακλής 20:55 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 02.10.2023

Αταλάντα και Γιουβέντους δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και μοιραία έμειναν στο 0-0.

Αταλάντα και Γιουβέντους τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες κινήθηκαν στη μετριότητα και έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 0-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο τέμπο, με τις δύο ομάδες να έχουν προϋποθέσεις για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Τελικά η πρώτη καλή φάση στο ματς ήρθε στο 15' και ήταν για την Αταλάντα. Ο Νταβίντε Ζαπακόστα πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και επιχείρησε ένα σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Η πρώτη απειλή της Γιουβέντους ήρθε στο 31' όταν ο Νικολό Φατζιόλι πήρε τη μπάλα εντός περιοχής. Ο άσος των «μπιανκονέρι» έκανε το σουτ όμως ο Ζουάν Μούσο ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο τερματοφύλακας της Αταλάντα σταμάτησε και το σουτ του Μόισε Κιν στο 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτή που απείλησε πρώτη ήταν και πάλι η Αταλάντα. Ο Έντερσον προσπάθησε στο 51' να αιφνιδιάσει και να κρεμάσει τον Σέζνι όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Ένα λεπτό αργότερα ο Κιέζα προσπάθησε να σκοράρει για τη Γιουβέντους όμως ούτε αυτός κατάφερε να νικήσει τον Μούσο.

Στο 65' ήταν η σειρά του Τσαρλς Ντε Κετελάρ να απειλήσει για την Αταλάντα όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σέζνι. Ο Πολωνός γκολκίπερ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ του Λουίς Μούριελ στο 74'. Μάλιστα μετά την απόκρουση του η μπάλα πήγε και πάνω στο δοκάρι.

Οι δύο τους ήταν πρωταγωνιστές και στη φάση του 89'. Νικητής ήταν και πάλι ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους που απέκρουσε ξανά την προσπάθεια του και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για την Αταλάντα με τον Κουπμάινερς. Ο άσος των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα σε πλεονεκτική θέση όμως το πλασέ του ήταν απογοητευτικό.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Γιουβέντους ισοβαθμεί με τη Νάπολι στην 3η θέση με 14 βαθμούς ενώ η Αταλάντα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω τους στην 5η θέση.

«Πάρτι» κορυφής της Ίντερ με... killer Λαουτάρο Μαρτίνες
SERIE A

23:37 - 30.09.2023

«Πάρτι» κορυφής της Ίντερ με... killer Λαουτάρο Μαρτίνες

H Ίντερ επικράτησε με το «εκκωφαντικό» 4-0 της Σαλερνιτάνα, εκτός έδρας, και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στην κορυφή της Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος και πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του.

Νίκη για Μπολόνια, ισοπαλία στο Ουντινέζε-Τζένοα

Νωρίτερα σήμερα η Μπολόνια πήρε μια άνετη νίκη με 3-0 επί της Έμπολι. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ρικάρντο Ορσολίνι που πέτυχε χατ-τρικ. Στην άλλη αναμέτρηση η Ουντινέζε ισοφάρισε δύο φορές και κράτησε την Τζένοα στο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί δύο φορές με τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+1' με το αυτογκόλ του Άλαν Ματούρο. Σε 1-1 είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λορέντσο Λούκα. Η Ουντινέζε είχε ολοκληρώσει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάντι Λόβριτς,

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ