«Πάρτι» κορυφής της Ίντερ με... killer Λαουτάρο Μαρτίνες

«Πάρτι» κορυφής της Ίντερ με... killer Λαουτάρο Μαρτίνες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:37 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 01.10.2023

H Ίντερ επικράτησε με το «εκκωφαντικό» 4-0 της Σαλερνιτάνα, εκτός έδρας, και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στην κορυφή της Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος και πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του.

Με θριαμβευτικό τρόπο έφυγε από το «Στάντιο Αρέχι» η Ίντερ, η οποία και διέλυσε τη Σαλερνιτάνα στην έδρα της (4-0), στο ματς της 7ης αγωνιστικής της Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος και σκόραρε όλα τα τέρματα της ομάδας του. 

Με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως σκορ. Είχαν προηγηθεί δύο καλές στιγμές για την κάθε ομάδα, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στον Ντούμφρις. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν αρκετά στο δεύτερο μέρος.

Στο 63' ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση, υποδεχόμενος μία πάσα ακριβείας εντός περιοχής. Ακολούθησε το 1-1 των γηπεδούχων με τον Λεγκόφσκι, όμως το γκολ του ακυρώθηκε με συνδρομή του VAR για οφσάιντ. Το 2-0 προέκυψε από ασίστ του Μπαρέλα, την οποία ο Λαουτάρο μετέτρεψε σε γκολ. 

Στο 85' ο Αργεντίνος έκανε το 3-0, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Τέλος, ο 26χρονος φορ έδωσε τη χαριστική βολή στο 89' στέλνοντας με ψυχραιμία την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: