Χάνει τον Αρναούτοβιτς για τους επόμενους μήνες η Ίντερ

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς με πατερίτσες

Χάνει τον Αρναούτοβιτς για τους επόμενους μήνες η Ίντερ

Ορέστης Καδδάς 17:40 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 25.09.2023

Η Ίντερ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάρκο Αρναούτοβιτς για το επόμενο χρονικό διάστημα εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με την Έμπολι.

Η Ίντερ όπως όλα δείχνουν θα μείνει τους επόμενους δύο μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της Κυριακής (24/9) κόντρα στην Έμπολι. Ο Αυστριακός φορ μπήκε αλλαγή στην αναμέτρηση στο 72' και στο 89' αναγκάστηκε να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, αφού ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείτε συνέχεια από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες. O 34χρόνος επέστρεψε στην Ίντερ το καλοκαίρι, δανεικός από τη Μπολόνια. Η ομάδα του Μιλάνο έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον εκπληρωθούν κάποιοι όροι του συμβολαίου.

Ο Ιντζάγκι μάλιστα ρωτήθηκε για τον εάν πρόκειται η ομάδα του να αποκτήσει κάποιον ελεύθερο παίκτη, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ο Κλάασεν και ο Μικιταριάν μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του.

Το πρώτο του πέρασμα πάντως από τους «Νερατζούρι» δεν ήταν καθόλου επιτυχημένο, αφού ο Αυστριακός αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια, χωρίς να έχει κάποιο γκολ ή κάποια ασίστ.