Βάζει τέλος στην κόντρα ο Οσίμεν: «Η αγάπη μου για το σήμα της Νάπολι είναι ακλόνητη»

Βίκτορ Οσιμέν

i

©glomex

Βάζει τέλος στην κόντρα ο Οσίμεν: «Η αγάπη μου για το σήμα της Νάπολι είναι ακλόνητη»

Κώστας Τσιακλής 19:53 - 01.10.2023

Ο Βίκτορ Οσίμεν φαίνεται να βάζει τέλος στην κόντρα του με τη Νάπολι μέσω ενός story που κοινοποίησε.

Ο Βίκτορ Οσίμεν βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό για την κόντρα του με τη Νάπολι, μετά από δύο βίντεο που είχαν κοινοποιήσει οι «παρτενοπέι». Ο Νιγηριανός επιθετικός φαίνεται να βάζει τέλος στην οργή αφού κοινοποίησε ένα story στο instagram, όπου εκφράζει την αγάπη του για τη Νάπολι.

Ο Οσίμεν λοιπόν είχε χάσει πέναλτι στην ισοπαλία της Νάπολι κόντρα στη Μπολόνια (0-0). Τα «επίσημα» social media των «παρτενοπέι» είχαν κοινοποιήσει ένα βίντεο, το οποίο σταματούσε στην άστοχη εκτέλεση του Οσιμέν και το όλο θέμα έκανε τον πρώτο σκόρερ της περασμένης σεζόν στη Serie A να δείχνει γελοίο. Ο 24χρονος ήταν άκρως ενκενυρισμένος με αυτό και απείλησε ακόμα και να κινηθεί νομικά.

Τελικά οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρήκαν και αυτό επιβεβαιώνεται ουσιαστικά από το story που κοινοποίησε ο Οσίμεν στο instagram. Ο Νιγηριανός μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη Νάπολι και τους οπαδούς του και αναφέρεται στην αγάπη που έχει για το σήμα. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: 

«Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα. Ο κόσμος της Νάπολι μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας. Το πάθος του λαού της Νάπολης τροφοδοτεί τη φλόγα μέσα μου να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με περηφάνια.

Οι κατηγορίες εναντίον του λαού της Νάπολης είναι αναληθείς. Έχω πολλούς φίλους Ναπολίτες και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου. Εκτιμώ τους Νιγηριανούς και όλους που ένωσαν τις φωνές τους για να με υποστηρίξουν και να με προσεγγίσουν. Είμαι για πάντα ευγνώμων. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. Πάμε Νάπολι πάντα».