Το μετάνιωσε ο Οσίμεν και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι για τα βίντεο στο TikTok

Βίκτορ Οσιμέν

i

©glomex

Το μετάνιωσε ο Οσίμεν και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι για τα βίντεο στο TikTok

Κώστας Τόπας 08:07 - 30.09.2023

Ο Βίκτορ Οσίμεν δεν θα κινηθεί τελικά νομικά εναντίον της Νάπολι, μετά την πρόσφατη διαμάχη γύρω από τα βίντεο στο TikTok.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός βρέθηκε στο επίκεντρο, εξαιτίας δύο βίντεο που έγιναν viral τις τελευταίες ημέρες, με το πρώτο να κοροϊδεύει το πέναλτι που έχασε εναντίον της Μπολόνια και το δεύτερο να τον παρομοιάζει με καρύδα.

Ο Οσίμεν ήταν έξαλλος με τα βίντεο και η Νάπολι τελικά τα διέγραψε, αλλά μετά από αυτό ο ατζέντης του Καλέντα, βγήκε και σημείωσε ότι εξετάζεται η νομική ενέργεια ως απάντηση. Ο σύλλογος κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση, αλλά επικρίθηκε ευρέως για την έλλειψη συγγνώμης. Η «Gazzetta dello Sport» περιγράφει πώς ο ατζέντης του Νιγηριανού επιθετικού, Καλέντα, αποφάσισε να μην υποβάλει μήνυση κατά της Νάπολι μετά τη δημοσιοποίηση της δήλωσής της.

Το συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2025 και η ανανέωση φαίνεται απίστευτα απίθανη σε αυτή τη φάση, καθιστώντας μια ρεαλιστική πιθανότητα μια αποχώρηση μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Διάφορα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι το όνομά του έχει συνδεθεί μετά την κρίση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, με την Τσέλσι. Ο Βίκτορ Οσίμεν αποτελεί διακαή πόθο του Τοντ Μπόελι, ο οποίος βέβαια γνωρίζει ότι για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.