Επικός Ζλάταν: «Το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο, όταν λέω ότι είμαι ο Θεός δεν αστειεύομαι» (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Επικός Ζλάταν: «Το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο, όταν λέω ότι είμαι ο Θεός δεν αστειεύομαι» (vid)

Κώστας Τόπας 08:33 - 03.10.2023

Επικές ατάκες από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη συνέντευξη που έδωσε στον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη (05/10).

Κάθε φορά που μιλά ο Ζλάταν συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω του. Ό,τι και να πει ο πρώην Σουηδός αστέρας της Μίλαν είναι πάντα είδηση ​​και ακόμη περισσότερο αν η συνέντευξη γίνεται από τον Πιρς Μόργκαν, έναν δημοσιογράφο σχεδόν τόσο περίεργο όσο ο «Ίμπρα».

Μόλις ξεκίνησε τη συνέντευξη ο Μόργκαν θέλησε να συναντήσει τον πραγματικό Ζλάταν, ο οποίος του απάντησε: «Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς. Όταν λέω ότι είμαι θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Δεν αστειεύομαι». Ο δημοσιογράφος είπε στον Ζλάταν ότι τον φανταζόταν ως κακοποιό του Τζέιμς Μποντ, με τον παλαίμαχο επιθετικό να του απαντάει: «Το να είμαι ο κακός σε ταινία του Τζέιμς Μποντ; Θα κατέστρεφα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν».

Από τις δηλώσεις του Ζλάταν, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γκουαρδιόλα, ένας προπονητής με τον οποίο από το 2010 έχει η μία διαφωνία μετά την άλλη. «Στην πρώτη συνάντηση μαζί του μου είπε: "Να θυμάσαι, οι παίκτες εδώ δεν φτάνουν με Ferrari". Και εγώ εμφανίστηκα με τη Ferrari μου».

Ο Πιρς Μόργκαν τον ρώτησε επίσης για πιο οικεία πράγματα, συγκεκριμένα για αν «το να βάλεις γκολ ήταν καλύτερο από το σεξ», με τον Σουηδό να τονίζει ότι «το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο, όποιος σκέφτεται διαφορετικά έχει πρόβλημα με αυτό». πρέπει να ζητήσει βοήθεια ».

Τέλος, ο Ζλάταν κλήθηκε να μιλήσει για τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα: «Μεγάλη απώλεια. Δεν ήταν απλώς ένας μάνατζερ, ήταν τα πάντα για μένα. Μου λείπει ακόμα, λείπει σε όλους».