Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Γκουαρδιόλα μου είπε ότι στην Μπαρτσελόνα οι παίκτες δεν έρχονται με Ferrari! Την επόμενη μέρα ήρθα με μια γ@@@ Ferrari»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

© Prtscr

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Γκουαρδιόλα μου είπε ότι στην Μπαρτσελόνα οι παίκτες δεν έρχονται με Ferrari! Την επόμενη μέρα ήρθα με μια γ@@@ Ferrari»

Sportal newsroom 20:44 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 03.10.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε επικές ατάκες σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, με τον Σουηδό να συγκεντρώνει για ακόμη φορά τα βλέμματα.

Κάθε φορά που μιλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το «ψωμί» φουσκώνει. Ό,τι και να πεις είναι πάντα είδηση ​​και ακόμη περισσότερο αν η συνέντευξη γίνεται από τον Πιρς Μόργκαν, έναν δημοσιογράφο σχεδόν εξίσου περίεργο με τον Σουηδό και που ήταν γνωστός στην Ισπανία τον τελευταίο καιρό ως αυτός που πήρε συνέντευξη από τον Λουίς Ρουμπιάλες την ημέρα που ο πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας. ανακοίνωσε την παραίτησή του. Σε αυτήν την πρώτη συνέντευξη, ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αναφερθεί σε θέματα όπως το σεξ, ο Τζέιμς Μποντ και ο επαναλαμβανόμενος Πεπ Γκουαρδιόλα

Μόλις ξεκίνησε τη συνέντευξη ο Μόργκαν θέλησε να συναντήσει τον πραγματικό Ζλάταν, ο οποίος του απάντησε: «Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς. Όταν λέω ότι είμαι θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Δεν αστειεύομαι». Ο δημοσιογράφος είπε στον Ζλάταν ότι τον φανταζόταν ως κακοποιό του Τζέιμς Μποντ, με τον παλαίμαχο επιθετικό να του απαντάει: «Το να είμαι ο κακός σε ταινία του Τζέιμς Μποντ; Θα κατέστρεφα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν».

Αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μου είπε: θυμήσου, οι παίκτες εδώ δεν έρχονται με Ferrari. Τι έκανα; Φυσικά. Έφερα τη γ**** Ferrari μου. Ο Γκουαρδιόλα ποτέ δεν με κατάλαβε. Ήθελε να προγραμματίσει όλα όσα έπρεπε να κάνω στο γήπεδο. Στον Γκουαρντιόλα δεν αρέσουν οι παίκτες με προσωπικότητα. Έγινα πρόβλημα και αφού δεν μπορούσε να το λύσει, το έλυσα φεύγοντας».

Ο Ζλάταν αναφέρθηκε και στην Άρσεναλ στην οποία μετάνιωσε που δεν έπαιξε έστω και με δοκιμή: «Που δεν πήγα στην Άρσεναλ. Όμως δεν κάνω δοκιμές σε ομάδες! Δεν καταλάβατε, είμαι ο καλύτερος και δεν κάνω δοκιμές!». 

Ο Πιρς Μόργκαν τον ρώτησε επίσης για πιο οικεία πράγματα, συγκεκριμένα για αν «το να βάλεις γκολ ήταν καλύτερο από το σεξ», με τον Σουηδό να τονίζει ότι «το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο, όποιος σκέφτεται διαφορετικά έχει πρόβλημα με αυτό». πρέπει να ζητήσει βοήθεια».

Πούλισικ: «Καταργήστε εντελώς το VAR»
PREMIER LEAGUE

11:01 - 03.10.2023

Πούλισικ: «Καταργήστε εντελώς το VAR»

Ο σταρ της εθνικής Αμερικής και της Μίλαν, Κρίστιαν Πούλισικ, με αφορμή όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι τα παιχνίδια θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς το VAR.

Ερωτηθείς για την εποχή του Τεν Χαγ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε: «Ποια είναι η εμπειρία αυτού του προπονητή; Θέλει νεαρά ταλέντα. Έχει άλλη νοοτροπία. Οι παίκτες εκεί υποτίθεται ότι είναι μεγάλα αστέρια. Πόσο χρόνο δίνεις σε έναν προπονητή; Εξαρτάται από τους ιδιοκτήτες, τι θέλουν, αλλά αν ακούς τους οπαδούς, δεν έχεις πολύ χρόνο γιατί θέλουν να κερδίσουν, και τους καταλαβαίνω γιατί έχουν συνηθίσει να κερδίζουν και θέλουν ακόμα να κερδίζουν».