Στο προπονητικό της Μίλαν ο Ζλάταν για ψυχολογικές «ντόπες» ενόψει Νιουκάστλ (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Στο προπονητικό της Μίλαν ο Ζλάταν για ψυχολογικές «ντόπες» ενόψει Νιουκάστλ (vid)

Κώστας Τόπας 15:08 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 18.09.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Μίλαν, λίγες ώρες πριν τη αναμέτρηση των «ροσονέρι» με τη Νιουκάστλ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Είναι μια κρίσιμη καμπή που βιώνει το τελευταίο διάστημα η Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι βαριά «πληγωμένη» από την ήττα που γνώρισε με 5-1 από την Ίντερ στο «Derby della Madonnina» και παράλληλ καλείται να προετοιμαστεί για έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Αυτόν κόντρα στη Νιουκάστλ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Την Τρίτη (19/09) στις 19:45, οι «ροσονέρι» θα φιλοξενήσουν τη Νιουκάστλ, σε ένα ματς κομβικής σημασίας για τους ίδιους, καθώς με τρίποντο θα αλλάξει άρδην το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και παράλληλα η Μίλαν θα ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/09) ο πρώην Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επισκέφθηκε το «Milanello» προκειμένου να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα, ο «Ίμπρα» ήθελε να επισκεφτεί την ομάδα πριν το ντέρμπι με την Ίντερ, αλλά δεν κατέστη δυνατό. 

Ο πρώην πρωταθλητής Σουηδίας προφανώς γνωρίζει τέλεια τα αποδυτήρια της Μίλαν και τους περισσότερους παίκτες της ομάδας.

Υπόθεση «Σαντιάγο Μπερναμπέου»: Πότε κλείνει η οροφή του γηπέδου και ποιος το αποφασίζει! (vids)
LA LIGA

14:43 - 18.09.2023

Υπόθεση «Σαντιάγο Μπερναμπέου»: Πότε κλείνει η οροφή του γηπέδου και ποιος το αποφασίζει! (vids)

Το ανακαινισμένο πλέον «Σαντιάγο Μπερναμπέου» δίνει τη δυνατότητα στην Ρεάλ να έχει κινούμενη οροφή που θα κλείνει το γήπεδο από πάνω. Ο μηχανισμός που έχει εγκατασταθεί κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις αλλά το θέμα είναι πότε θα αποφασίζεται να κλείνει η οροφή κι από ποιον.

Η καριέρα του Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν χωρίστηκε σε δύο διαφορετικά κεφάλαια. Το πρώτο είναι αυτό που «γράφτηκε» μεταξύ 2010 και 2012, το δεύτερο αυτό από το 2020 έως το 2023. Δύο χρονικά διαστήματα που σημείωσε από 93 γκολ σε 163 συνολικά συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση δύο Scudetti και ενός Σούπερ Καπ Ιταλίας .