Επιστρέφει ο Αντόνιο Κόντε στους πάγκους; - Ομάδα έκπληξη για τον Ιταλό!
i

© prtscr

Επιστρέφει ο Αντόνιο Κόντε στους πάγκους; - Ομάδα έκπληξη για τον Ιταλό!

Sportal newsroom 18:08 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 11.10.2023

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε να εννοηθεί πως θα επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου και οι φήμες πως θα κάτσει στον πάγκο κορυφαίας ομάδας από τη Serie A φούντωσαν ακόμα πιο πολύ...

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας πολύ επιτυχημένος και διακεκριμένος προπονητής, με το βιογραφικό του να ζυγίζει... τόνους. Ο Ιταλός τεχνικός όμως είναι μακριά από την ποδοσφαιρική σκηνή για περίπου έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, στης οποίας τον πάγκο κάθισε για 1,5 χρόνο.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Κόντε να είναι υποψήφιος για τον ρόλο του προπονητή στη Νάπολι. Αυτό έγινε διότι ο νυν τεχνικός των «παρτενοπέι», Ρούντι Γκαρσία, αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, αφού η απόδοση της ομάδας από την αρχή της χρονιάς είναι κατώτερη των προσδοκιών. Η ιταλική ομάδα έχει συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς στα αρχικά της οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, παραμένοντας χωρίς νίκη στο Champions League.

Από τότε που αποχώρησε από την Τότεναμ, ο 54χρονος κόουτς έχει διατηρήσει σχετικά χαμηλό προφίλ και είναι επικεντρωμένος σε προσωπικά θέματα. Ωστόσο, σχολιάζοντας τα σενάρια που τον συνδέουν με μια μετακόμιση στη Νάπολη, ο Κόντε φούντωσε ακόμα πιο πολύ τις εν λόγω φήμες.

Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος της Νάπολι: «Οποιος θέλει να παίξει στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να είναι ηλίθιος»
SERIE A

09:12 - 11.10.2023

Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος της Νάπολι: «Οποιος θέλει να παίξει στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να είναι ηλίθιος»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, χωρίς να μασάει τα λόγια του μίλησε για το Σούπερ Καπ Ιταλίας που θα διεξαχθεί στην Σαουδική Αραβία.

«Προς το παρόν απολαμβάνω την οικογένειά μου, έκανα μια σαφή επιλογή όταν έφυγα από την Αγγλία. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στην πορεία. Αν θα πάω στη Νάπολη; Πρέπει πάντα να έχουμε μεγάλο σεβασμό, οπότε ας απολαύσουμε αυτό το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Κόντε.