Ασύλληπτο «διπλό» της Φιορεντίνα με... πάρτι επί της Νάπολι

Νάπολι - Φιορεντίνα

i

© Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Ασύλληπτο «διπλό» της Φιορεντίνα με... πάρτι επί της Νάπολι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:46 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 09.10.2023

Η Φιορεντίνα ήταν απίθανη κόντρα στη Νάπολι και με τρεις διαφορετικούς σκόρερ έφυγε από το «Ντιέγκο Μαραντόνα» με σπουδαίο «διπλό», στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Φιορεντίνα βρισκόταν σε εξαιρετική βραδιά και η ομάδα που... την πλήρωσε ήταν η Νάπολι, με τον σύλλογο της Φλωρεντίας να παίρνει το «διπλό» στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» επικρατώντας με 3-1. Με αυτόν τον τρόπο αύξησε τη διαφορά από τους «παρτενοπέι» στο +3, βρισκόμενη 4η στη βαθμολογία της Serie A

Μόλις στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ντι Λορέντζο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπέρκαλο έκανε το 0-1 παίρνοντας ένα ριμπάουντ εντός της περιοχής. Η Νάπολι έφτασε στην ισοφάριση με τον Όσιμεν, του οποίου το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR. O ίδιος τελικά έκανε το 1-1 στο 45+5' από το σημείο του πέναλτι, αφού ο Τερατσιάνο νωρίτερα τον μάρκαρε εντός περιοχής. 

Στο 51' ο Ικόνε έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και περίπου 10 λεπτά αργότερα (63') ο Μποναβεντούρα έφερε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, Η Φιορεντίνα πίεσε και για τρίτο τέρμα και τελικά το πήρε από τον Γκονζάλες στο 90+3', διαλύοντας κάθε ελπίδα της ομάδας του Γκαρσία για ισοπαλία η νίκη. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: