Πάρτι της Ρόμα με «τεσσάρα» κόντρα στην ουραγό Κάλιαρι
i

© Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images

Πάρτι της Ρόμα με «τεσσάρα» κόντρα στην ουραγό Κάλιαρι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:54 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 08.10.2023

Η Ρόμα ήταν επιβλητική κόντρα στην Κάλιαρι του Χατζηδιάκου, της οποίας και επικράτησε με 4-1 στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Ασταμάτητη ήταν η Ρόμα εναντίον της Κάλιαρι, της οποίας και επικράτησε με σκορ 4-1 στο ματς της 8ης αγωνιστικής. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος έχασε τον Λουκάκου στο 2-0 της αναμέτρησης.

Μέσα σε δύο λεπτά οι «τζαλορόσι» φρόντισαν να... καθαρίσουν την αντίπαλό τους. Στο 19ο λεπτό ο Σπινατσόλα τροφοδότησε τον Αουάρ και εκείνος με σουτ έκανε το 1-0. Ακολούθησε ο Λουκάκου που νίκησε τον Έλληνα αμυντικό και από θέση βολής έκανε το 2-0. 

Το «πάρτι» συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπελότι να σκοράρει και να κάνει το 3-0, με τον VAR να εξετάζει οφσάιντ και να μη βρίσκει τίποτα το μεμπτό, στο 51'. Ακολούθησε η χαριστική βολή του Λουκάκου ο οποίος στο 59' πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Η μείωση ήρθε από τον Πράτι, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ναντές από το σημείο του πέναλτι στο 86', αφού λίγο νωρίτερα ο Σιμόνε Σότσα έδειξε παράβαση για χέρι. 

Λάτσιο - Αταλάντα 3-2

Νωρίτερα, η Λάτσιο πήρε δύσκολα τη νίκη στη Ρώμη επί της Αταλάντα με 3-2, δείχνοντας όμως σημάδια βελτίωσης. Μόλις στο 5' η γηπεδούχος πήρε το προβάδισμα μετά το αυτογκόλ του Ντε Κετελάρε έπειτα από κόρνερ του Λουίς Αλμπέρτ. Στο 11' ήρθε και το 2-0 από τον Καστεγιάνος, ενώ στο 33' ο Έντερσον μείωσε σε 2-1. Είχε προηγηθεί το οριζόντιο δοκάρι του Γκουεντουζί, με το οποίο οι «λατσιάλι» θα έκαναν το 3-0. 

Στο 63' ο Κολάσινατς έκανε το 2-2 έπειτα από σέντρα του Κουπμάινερς. Εντούτοις η Λάτσιο έβγαλε αντίδραση και στο 83′ έκανε το 3-2 με το τελείωμα του Βεσίνο από κοντά μετά την κεφαλιά-πάσα του Καστεγιάνος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: