Οπαδοί της Ίντερ θα μοιράσουν 50.000 σφυρίχτρες για να αποδοκιμάζουν τον Λουκάκου

Ρομέλου Λουκάκου

i

©Photo by Silvia Lore/Getty Images/Ideal Images

Οπαδοί της Ίντερ θα μοιράσουν 50.000 σφυρίχτρες για να αποδοκιμάζουν τον Λουκάκου

Κώστας Τόπας 13:44 - 05.10.2023

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ θα μοιράσουν 50.000 σφυρίχτρες στις κερκίδες προκειμένου να αποδοκιμάσουν τον Ρομέλου Λουκάκου, στη μάχη των «τζιαλορόσι» με τη Ρόμα στις 29 Οκτωβρίου.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ρομέλου Λουκάκου εξόργισε τους οπαδούς της Ίντερ, αφού αποκαλύφθηκε ότι βρέθηκε μια ανάσα με τη Γιουβέντους. Ο Βέλγος επιθετικός είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε να μείνει στους «νερατζούρι» σε μόνιμη βάση, αλλά τελικά υπέγραψε στη Ρόμα.

Στις 29 Οκτωβρίου, ο 30χρονος στράικερ αναμένεται να επιστρέψει στο «Σαν Σίρο» για να συναντήσει την πρώην ομάδα του. Οι οπαδοί της Ίντερ έχουν πλέον ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει ο Λουκάκου να προετοιμαστεί για μια εχθρική υποδοχή κατά την επιστροφή του στο Μιλάνο.

«Η μέρα για την πιο ανεπιθύμητη επιστροφή πλησιάζει, ας είμαστε έτοιμοι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Curva Nord. Οι οργανωμένοι οπαδοί των Μιλανέζων επιτίθενται ξανά στον «Big Rom», τονίζοντας ότι γύρισε την πλάτη του στην Ίντερ με τον πιο άτιμο τρόπο. «Ενας χαρακτήρας που αποδείχθηκε ανθρωπάκι, γιατί πριν και πάνω από το να είσαι μεγάλος παίκτης, είναι το να είσαι άντρας και να ξέρεις να σέβεσαι τον λόγο σου. Σε υπερασπιστήκαμε με πάθος και μας το ανταπέδωσες γυρνώντας μας την πλάτη», λένε οι ultras των Νερατζούρι.

Με αυτόν τον τρόπο θα μοιράσουν 50.000 σφυρίχτρες για να κάνουν… αξέχαστη την 29η Οκτωβρίου 2023 για τον Βέλγο φορ.

Ο Λουκάκου εντάχθηκε στους «τζιαλορόσι τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη θητεία στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο Βέλγος άνοιξε το σκορ στον θρίαμβο της Ρόμα με 1-0 επί της Φροζινόνε την περασμένη Κυριακή.. Αυτό ήταν το τέταρτο του το γκολ σε έξι εμφανίσεις για τον σύλλογο.