Ο Τουράμ «ξελάσπωσε» την Ίντερ, 1-0 την Μπενφίκα

Ο Τουράμ «ξελάσπωσε» την Ίντερ, 1-0 την Μπενφίκα

Δημήτρης Χούπης 23:56 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 04.10.2023

Η Ίντερ χάρη στο τέρμα του Μάρκους Τουράμ επικράτησε με 1-0 της Μπενφίκα και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στον τέταρτο όμιλο.

Η Ίντερ επικράτησε με δυσκολία 1-0 της Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League και παράλληλα πήρε την πρώτη της νίκη στον τέταρτο όμιλο. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο σουτ στον στόχο. Παρόλα αυτά η Μπενφίκα ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να βρει ένα γκολ.

Στο 13' ο Όρσνες βγήκε τετ α τετ με τον Ζόμερ, έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Ελβετός το έβγαλε με τα πόδια κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντι Μαρία που εκτέλεσε το κόρνερ έστειλε την μπάλα κατευθείαν στο δοκάρι. Στη συνέχεια η Ίντερ πίεσε έχασε ευκαιρίες με τον Ντάμφρις, τον Τσαλχάνογλου και τον Μπαρέλα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ ξεκίνησε καλύτερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρέλα. Ο Ιταλός μέσος έκανε ένα σουτ, αλλά ο Τουρμπέν έκανε μια τρομερή επέμβαση και κράτησε το μηδέν για την Μπενφίκα. Στο 61' οι «νερατζούρι» έχασαν και δεύτερη μεγάλη φάση με τον Λαουτάρο αλλά ένα λεπτό μετά το γκολ ήρθε.

Ο Ντάμφρις έκανε μια σέντρα και ο Τουράμ με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Η φάση ελέγθηκε για οφσάιντ, αλλά τελικά το τέρμα μέτρησε κανονικά. Δύο λεπτά μετά η ιταλική ομάδα βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ντιμάρκο, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι «νερατζούρι» στη συνέχεια είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Λαουτάρο, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει και να «κλειδώσει» τη νίκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ