Ο Φατζιόλι πόνταρε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ σε παράνομα στοιχήματα

Νικολό Φατζιόλι

i

©Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ο Φατζιόλι πόνταρε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ σε παράνομα στοιχήματα

Κώστας Τόπας 13:46 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 14.10.2023

Ο Νικολό Φατζιόλι βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου επειδή πόνταρε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ σε στοιχήματα στο διαδίκτυο.

Ο Νικολό Φατζιόλι κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους και μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Ιταλίας. Ωστόσο, η καριέρα του θα μπορούσε να βιώσει μια σοβαρή οπισθοδρόμηση, λόγω των αθλητικών στοιχημάτων που πραγματοποιήθηκαν ενδεχομένως σε μυστικές πλατφόρμες. Μια παράνομη πρακτική που θα μπορούσε να του κοστίσει τριετή αναστολή και πρόστιμο 25.000 ευρώ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, ιδιαίτερα σχετικά με το ποσό που υποτίθεται ότι είχε στοιχηματίσει ο Ιταλός. Ο Φατζιόλι λέγεται ότι ξόδεψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ σε διαφορετικές πλατφόρμες, και στοιχηματίστηκε σε αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σε αυτή την υπόθεση εμπλέκονται και οι συμπατριώτες του Σάντρο Τονάλι και Νικολό Ζανιόλο οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας, μετά τη συμμετοχή τους στο στοιχηματικό σκάνδαλο. Σύμφωνα με την «Corriere della Serra», οι ερευνητές θέλουν να εξετάσουν τα κινητά των δύο ποδοσφαιριστών, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό άλλων παικτών.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για τον Ζαλέφσκι

Σε αυτή την υπόθεση τις τελευταίες μέρες έχει εμπλακεί και το όνομα του Νικολά Ζαλέφκσι. Όμως τα ιταλικά ΜΜΕ διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του μέσου της Ρόμα. Ωστόσο, αρκετοί παίκτες από τη Serie A και άλλα πρωταθλήματα θα μπορούσαν να ανησυχούν στο μέλλον, αλλά δεν θεωρούνται ακόμη ύποπτοι. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Corriere della Serra», ο Τονάλι κλαίγοντας με την οικογένειά της αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια για να ξεφύγει από τον εθισμό του στον τζόγο. Ενώ η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει ότι ο Ζανιόλο έπαιζε μόνο πόκερ και μπλακ τζακ, χωρίς να γνωρίζει ότι έπαιζε σε παράνομες πλατφόρμες.