Τζανιόλο και Τονάλι παραδέχθηκαν δακρυσμένοι: «Παίζαμε μόνο πόκερ και μπλακ τζακ, δεν ποντάραμε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες»

Ο Τονάλι

i

© SS Youtube

Τζανιόλο και Τονάλι παραδέχθηκαν δακρυσμένοι: «Παίζαμε μόνο πόκερ και μπλακ τζακ, δεν ποντάραμε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες»

Κώστας Τόπας 17:14 - 13.10.2023

Οι Νικολό Φατζιόλι και Σάντρο Τονάλι παραδέχθηκαν δακρυσμένοι στις Αρχές ότι τα πονταρίσματά τους αφορούσαν μόνο πόκερ και μπλακ τζακ και πως ουδέποτε δεν ασχολήθηκαν με ποδοσφαιρικά στοιχήματα.

Οι Νικολό Φατζιόλι και Σάντρο Τονάλι δεν έχουν αρνηθεί την εμπλοκή τους στον τζόγο, αλλά απέρριψαν την υπόθεση της συμμετοχής τους σε πονταρίσματα σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Repubblica», οι δύο ποδοσφαιριστές -σχεδόν δακρυσμένοι- είπαν στους αστυνομικούς που τους ανέκριναν το βράδυ της Πέμπτης (12/10): «Παίζαμε μόνο πόκερ και μπλάκτζακ, δεν στοιχηματίζαμε στο ποδόσφαιρο» .

Μαζί με τους Νικολό Φατζιόλι και Σάντρο Τονάλι ένοχος έχει κριθεί και ο Νικολό Τζανιόλο για τζόγο σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με πρόστιμο άνω των 25.000 ευρώ και να τιμωρηθούν με αναστολή έως και τρία χρόνια. 

Ολα αυτά λίγες ημέρες, αφότου ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη και στην αντιανάλυση που έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και πλέον είναι στο χέρι της Γιουβέντους για αν τον αποδεσμεύσει ή όχι από τον σύλλογο.

Επιπλέον, σημερινό (13/10) δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica» αναφέρει πώς η έρευνα έχει αποκαλύψει τώρα περισσότερους από δώδεκα παίκτες της Serie A – συμπεριλαμβανομένου ενός από τους συμπαίκτες του Φατζιόλι στη Γιουβέντους – που φέρεται να έχουν επίσης στοιχηματίσει στην παράνομη πλατφόρμα.