Στο «κάδρο» για παράνομο στοιχηματισμό οι Τονάλι και Τζανιόλο - «Κόπηκαν» από την αποστολή της Ιταλίας οι δύο τελευταίοι

O Τονάλι

Στο «κάδρο» για παράνομο στοιχηματισμό οι Τονάλι και Τζανιόλο - «Κόπηκαν» από την αποστολή της Ιταλίας οι δύο τελευταίοι

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:31 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 12.10.2023

Μετά τον Νικολό Φατζιόλι, οι Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο προστίθενται στον έλεγχο των αρχών για παράνομο στοιχηματισμό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ιταλία αναφορικά με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε παράνομο στοιχηματισμό. Πιο αναλυτικά, σε πρώτο χρόνο, ο Νικολό Φατζιόλι κατηγορείται για  παραβίαση του αθλητικού κώδικα περί στοιχηματισμού σε παράνομες πλατφόρμες.  

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο 22χρονος μέσος της Γιουβέντους κατηγορείται πως στοιχημάτισε μεγάλα ποσά, με την  υπόθεση να διερευνάται από την αρμόδια εισαγγελία του Τορίνο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν είναι ο μόνος, αφού Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο φαίνεται να βρίσκονται επίσης μπλεγμένοι. «Και ο Τονάλι με τον Τζανιόλο στοιχηματίζουν» ισχυρίστηκε  στον Φαμπρίτσιο Κορόνα, ο οποίος γνωστοποίησε τις πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας «Dillinger News» στο Instagram. 

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε επιπλέον ότι: «Την επόμενη εβδομάδα όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα με ήχο και ονόματα», όμως αργότερα διέγραψε την ανάρτησή του. Η ποινή σε περίπτωση που αποκαλυφθεί η συμμετοχή τους είναι πολύ βαριά και μπορεί να περιλαμβάνει πολυετή φυλάκιση. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι τους κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο. 

«Κόπηκαν» Τονάλι και Ζανιόλο από την Εθνική Ιταλίας

 Σάντρο Τονάλι και Νικολό Ζανιόλο κόπηκαν από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, με αφορμή την εν εξελίξει έρευνας για πιθανή συμμετοχή τους σε παράνομο στοιχηματισμό. Οι δυο παίκτες ειδοποιήθηκαν για την έρευνα από τους εισαγγελείς του Τορίνο ενώ βρίσκονταν στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ιταλίας, την ώρα που προπονούνταν για τα ματς με τη Μάλτα και την Αγγλία

Η Μίλαν και η Ίντερ ρίχνουν δισεκατομμύρια δολάρια για τα νέα γήπεδα – Πότε θα είναι έτοιμα
SERIE A

18:56 - 12.10.2023

Η Μίλαν και η Ίντερ ρίχνουν δισεκατομμύρια δολάρια για τα νέα γήπεδα – Πότε θα είναι έτοιμα

Ο πρόεδρος της Μίλαν Πάολο Σκαρόνι και ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ Αλεσάντρο Αντονέλο αναφέρθηκαν στα νέα γήπεδα που σχεδιάζουν οι δύο μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) δεν διευκρίνισε το «είδος» της έρευνας, ωστόσο τόνισε πως επιτράπηκε στους δύο χαφ να πάνε σπίτι τους καθώς η ομοσπονδία πίστευε ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή πνευματική κατάσταση για να αντιμετωπίσουν τους επόμενους αγώνες.