Ο μέσος της Γιουβέντους, Φατζόλι ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό

Νικολό Φαγιόλι

i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images/Ideal Images

Ο μέσος της Γιουβέντους, Φατζόλι ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό

Κώστας Τόπας 13:09 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 16.10.2023

Ο μέσος της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι βρίσκεται υπό έρευνα για πιθανές παραβιάσεις στοιχημάτων σε παράνομες πλατφόρμες και κινδυνεύει να τεθεί σε αναστολή έως και τρία χρόνια εάν κριθεί ένοχος.

Σύμφωνα με τη «La Stampa», αυτό είναι μέρος έρευνας από τον εισαγγελέα του Τορίνο σχετικά με τον τζόγο μέσω παράνομων διαδικτυακών πλατφορμών. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει προσβάσεις, δεδομένα και συναλλαγές και ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους έχει εμφανιστεί ως ένας από τους ύποπτους παίκτες που έχουν τεθεί υπό έρευνα.

Η FIGC αναφέρεται ότι γνωρίζει την κατάσταση από τις 30 Αυγούστου. Ο εισαγγελέας, Τζιουσέπε Τσίνε άνοιξε επίσης έρευνα, μετά από αναφορά των δικηγόρων του παίκτη που ενημέρωσαν την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη συνεχιζόμενη έρευνα από τον εισαγγελέα του Τορίνο.

Το άρθρο 24 του Κώδικα Αθλητικής Δικαιοσύνης ισχυρίζεται ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές απαγορεύεται να παίζουν σε «επίσημες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την FIGC, την UEFA και τη FIFA» και «δεν μπορούν να τοποθετούν ή να λαμβάνουν στοιχήματα, άμεσα ή έμμεσα».

Εάν ο 22χρονος μέσος, Νικολό Φατζόλι κριθεί ένοχος για τζόγο σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες, θα μπορούσε να λάβει πρόστιμο άνω των 25.000 ευρώ και να τιμωρηθεί με αναστολή έως και τρία χρόνια. Ολα αυτά λίγες ημέρες, αφότου ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη και στην αντιανάλυση που έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και πλέον είναι στο χέρι της Γιουβέντους για αν τον αποδεσμεύσει ή όχι από τον σύλλογο.