Η Ντιλέτα Λεότα επέστρεψε στα γήπεδα κι έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι του Τορίνο

Ντιλέτα Λεότα

i

© Instagram

Η Ντιλέτα Λεότα επέστρεψε στα γήπεδα κι έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι του Τορίνο

Sportal newsroom 09:05 - 10.10.2023

Μετά τη γέννηση του παιδιού της, η γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος Ντιλέτα Λεότα επέστρεψε στη δουλειά και τράβηξε τα βλέμματα όλων στο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο.

Η Ντιλέτα Λεότα επέστρεψε στη δουλειά κι αποφάσισε να... αναστατώσει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Αύγουστο η γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το Σάββατο (7/10), η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Τορίνο στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Serie A και πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Γκάτι και Μίλικ. 

Η Ντιλέτα Λεότα παραβρέθηκε στο γήπεδο και άφησε όλους τους οπαδούς με το στόμα... ανοικτό, ενώ μετά τη λήξη του ντέρμπι μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο ντέρμπι, η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχθηκε την Τορίνο γνωρίζοντας ότι νωρίτερα οι «νερατζούρι» έφεραν εντός έδρας 2-2 με τη Μπολόνια. Έτσι, για την όγδοη αγωνιστική της Serie A επικράτησε 2-0 της μεγάλης της αντιπάλου και μείωσε στο -2 από την κορυφή.

Στο 5' ακυρώθηκε γκολ του Κεν και παρά το γεγονός η Γιουβέντους ήταν ανώτερη δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όμως, μπήκε αποφασιστικά και στο 47' ο Γκάτι από κοντά εκτέλεσε για το 1-0.

Στο 62' ο Μίλικ σημείωσε το 2-0 και σ' εκείνο το σημείο κρίθηκε και ο νικητής χωρίς να αλλάξει το σκορ έως το τέλος.