Ο Ζιρού αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της εβδομάδας στη Serie A

Ολιβιέ Ζιρού

i

PrtScr

Ο Ζιρού αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της εβδομάδας στη Serie A

Κώστας Τόπας 08:10 - 10.10.2023

Ο Ολιβιέ Ζιρού αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της εβδομάδας στη Serie A, μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Τζένοα.

Το βράδυ του Σαββάτου (07/10) η Μίλαν αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Τζένοα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στο 87'. Με τη νίκη τους οι «ροσονέρι» εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια της Ίντερ και ανέβηκαν στην κορυφή με 21 βαθμούς, στο +2 από τους «νερατζούρι».

Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση. Ο Γάλλος επιθετικός της Μίλαν χρειάστηκε να φορέσει γάντια στην αναμέτρηση, μετά την αποβολή του Μενιάν. Μάλιστα, ο Ζιρού είχε μια μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ στο 90+13', κρατώντας με αυτόν τον τρόπο το μηδέν στην άμυνα για την ομάδα του. Αυτή του η επέμβαση έγινε viral με τον 37χρονο φορ να γνωρίζει την αποθέωση!

Η Μίλαν από πλευράς της, αποφάσισε να δημιουργήσει φανέλα τερματοφύλακα με το όνομά του και το Νο9 που φοράει. Μέσα σε λίγη ώρα είχε γίνει ανάρπαστη από τον κόσμο που έσπευσε να τις προμηθευτεί, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν μέσα σε μία μέρα.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναδείξει τον Ολιβιέ Ζιρού ως τον καλύτερο τερματοφύλακα της αγωνιστικής, με τον επιθετικό της Μίλαν να γνωρίζει γι' ακόμη μία φορά την αποθέωση.