Η Μίλαν έβαλε τον Ζιρού στη λίστα με τους τερματοφύλακες του συλλόγου

Ολιβιέ Ζιρού

i

© PrtScr

Η Μίλαν έβαλε τον Ζιρού στη λίστα με τους τερματοφύλακες του συλλόγου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:55 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 08.10.2023

Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει γίνει viral μετά τις χθεσινές του επιδόσεις ως τερματοφύλακας, ωστόσο η Μίλαν αποφάσισε να πάει το τρολ ένα βήμα παραπέρα.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την εμφάνιση του Γάλλου φορ κάτω από τα δοκάρια. 

Να θυμίσουμε πως το απίστευτο φινάλε στο Τζένοα - Μίλαν, με τους αντίπαλους τερματοφύλακες να αποβάλλονται στις καθυστερήσεις, τον Ολιβιέ Ζιρού να φοράει γάντια γκολκίπερ και να αποκρούει τετ-α-τετ στο 90+14’, επέτρεψε στους «ροσονέρι» να φύγουν με το σπουδαίο διπλό (1-0) από την Γένοβα.

Ο διεθνής Γάλλος φορ έκατσε στο τέρμα για πρώτη φορά, ωστόσο μας απέδειξε πως είναι ικανός να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις με επιτυχία.

Λίγες ώρες μετά από αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό, η Μίλαν θέλησε να πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα των «ροσονέρι» από το πρωί της Κυριακής (8/10), ο Ολιβιέ Ζιρού φιγουράρει μεταξύ των υπόλοιπων τερματοφυλάκων της ομάδας, Μάικ Μενιάν, Αντόνιο Μιράντε, Φρανσέσκο Νάβα και Μάρκο Σποτιέλο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Μίλαν είχε την ευκαιρία να προσπεράσει την αιώνια αντίπαλό της Ίντερ και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Οι «ροσονέρι» φιλοξενήθηκαν για την όγδοη αγωνιστική από την Τζένοα, η οποία αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, όμως, με γκολ του Πούλισικ στο 87' επικράτησε 1-0, προσπέρασε την Ίντερ και πλέον βρίσκεται μόνη της στην κορυφή. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ φέτος στο πρωτάθλημα για τον Αμερικανό επιθετικό. Ο ίδιος δέχθηκε τη μπάλα σε γύρισμα από τα δεξιά, κοντρόλαρε στο ύψος του πέναλτι και με αριστερό σουτ εκτέλεσε για το 0-1, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη. 

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν, πάντως, έντονα για το γκολ, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο δεξί xέρι του Πούλισικ μετά το κοντρόλ. Η φάση ελέγχθηκε γι' αρκετά λεπτά και το γκολ μέτρησε.