Ο Πιόλι έβαλε συνθήματα της Ντόρτμουντ στην προπόνηση της Μίλαν για πίεση στους παίκτες (vid)

Μίλαν

i

PrtScr

Ο Πιόλι έβαλε συνθήματα της Ντόρτμουντ στην προπόνηση της Μίλαν για πίεση στους παίκτες (vid)

Κώστας Τόπας 15:18 - 03.10.2023

Προκειμένου να μπουν στο κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ, ο Στέφανο Πιόλι έβαλε στο προπονητικό της Μίλαν συνθήματα από τους οπαδούς των Βεστφαλών.

Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι ετοιμάζονται για τον αγώνα του Champions League, την Τετάρτη (04/10, 22:00) με τη Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία. 

Το «Milannews» παρακολούθησε τα πρώτα 15 λεπτά της σημερινής προπόνησης των «ροσονέρι» και έδειξε ότι οι Μιλανέζοι δούλευαν με τα ηχητικά εφέ του γηπέδου των Βεστφαλών. Ο Πιόλι και το επιτελείο του ελπίζουν ότι αυτό θα βοηθήσει τους παίκτες να αντιμετωπίσουν τους θορυβώδεις οπαδούς της Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ροσονέρι» έμειναν ισόπαλοι 0-0 με τη Νιούκαστλ στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η Μπορούσια γνώρισε την ήττα από την Παρί με 2-0. Η Μίλαν προέρχεται πάντως από σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα της, καθώς επιβλήθηκε της Λάτσιο στο ντέρμπι με 2-0.

Champions League... πράξη δεύτερη!
CHAMPIONS LEAGUE

09:14 - 03.10.2023

Champions League... πράξη δεύτερη!

Η δράση στο Champions League επιστρέφει, αφού το πρόγραμμα της Τρίτης(3/10) περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει σε αυτό το διάστημα με τις εμφανίσεις της, αλλά μετρά τρεις απανωτές νίκες, που την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο Champions League, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δίνει συνεχόμενα δυνατά ματς και μέσα στη Γερμανία και χρειάζεται κάτι θετικό για να μην χάσει επαφή με την πρώτη δυάδα.