Ο Γκουαρδιόλα για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Γιουβέντους: «Μου αρέσει το ιταλικό φαγητό...»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Ο Γκουαρδιόλα για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Γιουβέντους: «Μου αρέσει το ιταλικό φαγητό...»

Κώστας Τόπας 15:46 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 10.10.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να αναλάβει μία ημέρα την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, με τον Καταλανό τεχνικό να απαντάει αινιγματικά.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σχολείο στην Ιταλία ότι η Γιουβέντους δεν προσπάθησε ποτέ να τον αποκτήσει, αν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές φήμες για ενδιαφέρον των «μπιανκονέρι» για τις υπηρεσίες του Καταλανού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Γιουβέντους δεν με αναζήτησε ποτέ», διαβεβαίωσε ο Καταλανός. «Αν θα συμφωνούσα να προπονήσω τη Γιουβέντους; Στην Ιταλία το φαγητό είναι πολύ καλό και έρχομαι συχνά εδώ για διακοπές», είπε αινιγματικά ο Γκουαρδιόλα.

Ο πλέον προπονητής, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Μπρέσια και Ρόμα κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εξήγησε επίσης ότι δεν νιώθει κουρασμένος από τις προπονήσεις. «Αργά ή γρήγορα αυτή η στιγμή θα έρθει [να σταματήσω] γιατί στη ζωή υπάρχουν στάδια που πρέπει να πεις αρκετά», εξήγησε.

Ο Γκουαρδιόλα μίλησε σε 1.500 μαθητές σε μια εκδήλωση με τίτλο «πώς να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο και την ομαδική εργασία για να αντιμετωπίσετε καλύτερα και να ξεπεράσετε τις προκλήσεις της ζωής» και άφησε μερικές συμβουλές για τους νεότερους. «Κανείς δεν γίνεται δυνατός ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο Instagram. Αν θέλεις να γίνεις φωτογράφος πρέπει να τραβήξεις χιλιάδες φωτογραφίες. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι σκεφτόμαστε περισσότερο τι λένε οι άλλοι παρά για εμάς».

Επικό βίντεο: Ο Αρτέτα δεν είχε χαρεί ποτέ γκολ της Σίτι εναντίον της Άρσεναλ όταν ήταν στο πλευρό του Γκουαρδιόλα
PREMIER LEAGUE

13:21 - 09.10.2023

Επικό βίντεο: Ο Αρτέτα δεν είχε χαρεί ποτέ γκολ της Σίτι εναντίον της Άρσεναλ όταν ήταν στο πλευρό του Γκουαρδιόλα

Ο Μικέλ Αρτέτα, ο άλλοτε βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε χαρεί ποτέ γκολ των Πολιτών εναντίον της Άρσεναλ όταν ήταν στο πλευρό του Καταλανού τεχνικού.

Και συνέχισε: «Όλοι οι παίκτες σήμερα πιστεύουν ότι παίζουν πολύ καλά. Διαβάζουν μερικές κριτικές και πηγαίνουν στο σπίτι στεναχωρημένοι. Και το αντίστροφο. Οι νέοι πρέπει να σκέφτονται μόνο τη γνώμη τους, που είναι αυτό που πραγματικά μετράει. Το ταλέντο αναπτύσσεται. αν εξασκηθείς και κάνεις λάθη. Σου αρέσει να παίζεις ποδόσφαιρο; Παίξτε πολύ. Αν μείνετε στο σπίτι ή στα social media δεν θα μπορέσετε να πετύχετε, είναι πιο δύσκολο. Χρειάζεται ταλέντο για να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, αλλά φυσικά αυτό θα Δεν είναι αρκετό αν δεν υπάρχουν αρκετές ώρες και ώρες θυσίας πίσω. Αυτό δεν θα είναι θυσία αν κάνεις κάτι που σου αρέσει».