Οσίμεν: «Υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι δεν θα σημειώσω ούτε τέσσερα γκολ, τώρα κρύβονται»

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

Οσίμεν: «Υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι δεν θα σημειώσω ούτε τέσσερα γκολ, τώρα κρύβονται»

Δημήτρης Χούπης 15:33 - 12.10.2023

Για τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της θητείας του στη Νάπολι, μίλησε ο Βίκτορ Οσίμεν σε συνέντευξη που έδωσε, ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την πατρίδα του, τη Νιγηρία.

Ο Βίκτορ Οσίμεν έφτασε στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι τον Σεπτέμβρη του 2020 και μέχρι στιγμής με τους «παρτενοπέι» έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιδόσεις του. Συγκεκριμένα σε 111 παιχνίδια ο Νιγηριανός έχει βρει δίχτυα 65 φορές, έχει μοιράσει 15 ασίστ, ενώ πέρσι στην κατάκτηση της Serie A ήταν από τους καλύτερους παίκτες. 

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του, το Kortyeo, ο 24χρονος μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στην αρχή της θητείας του. Αλλά και για την αγάπη του για τη Νιγηρία. 

«Όταν έφτασα στην Νάπολι υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι δεν θα σημείωνα ούτε 4 γκολ επειδή η Serie A είναι πρωτάθλημα που στηρίζεται στη δύναμη. Και έτσι είναι , όταν όμως μου λες ότι δεν μπορώ να κάνω ένα πράγμα, ακόμα και αν δεν το ξέρω, θέλω να το μάθω για να προκαλέσω αυτά τα άτομα. Όσοι έλεγαν εκείνα τα πράγματα, τώρα κρύβονται», είπε στην αρχή και συνέχισε λέγοντας. 

«Η φήμη σήμερα δεν σημαίνει κάτι για μένα, δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχουν πολλά διάσημα άτομα όμως ο τραπεζικός λογαριασμός τους είναι στο κόκκινο. Δεν είναι εύκολο να δείχνεις αγάπη στον κόσμο που ζούμε, για αυτό όταν έρχονται άτομα σε εμένα και δείχνουν εκτίμηση, με ευχαριστούν και μου λένε να συνεχίσω έτσι, για μένα είναι προνόμιο.

Όταν ήμουν μικρός ονειρευόμουν μόνο να γίνω ποδοσφαιριστής, η κατάσταση για την οικογένειά μου ήταν σκληρή και πήγαινα να πουλήσω εφημερίδες και μπουκάλια νερού. Λατρεύω το Λάγκος, όταν έχω τέσσερις ημέρες ελεύθερες έρχομαι εδώ, μου αρέσει να είμαι μέσα στον κόσμο. Λατρεύω τα πάντα, το στρες, τα vibes, την αγάπη, τη ζήλεια».

Βέβαιος ο Ντε Λαουρέντις για την ανανέωση του Οσίμεν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι στη Νάπολι είναι ευχαριστημένοι»
CHAMPIONS LEAGUE

10:55 - 04.10.2023

Βέβαιος ο Ντε Λαουρέντις για την ανανέωση του Οσίμεν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι στη Νάπολι είναι ευχαριστημένοι»

Ο ​​πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επαινεί τη φόρμα του Βίκτορ Οσίμεν και τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Νιγηριανό φορ.

Τέλος όσον αφορά την αγάπη του για τη Νάπολι αλλά και τον Ντιέγκο Μαραντόνα είπε: «Ο Ντιέγκο είναι για μένα ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, δεν θα υπάρξει κάποιος που να μπορέσει να κάνει κάτι στην Νάπολι που να μπορεί να συγκριθεί με όσα έκανε εκείνος».