Βέβαιος ο Ντε Λαουρέντις για την ανανέωση του Οσίμεν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι στη Νάπολι είναι ευχαριστημένοι»

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

Βέβαιος ο Ντε Λαουρέντις για την ανανέωση του Οσίμεν: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι στη Νάπολι είναι ευχαριστημένοι»

Κώστας Τόπας 10:55 - 04.10.2023

Ο ​​πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επαινεί τη φόρμα του Βίκτορ Οσίμεν και τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Νιγηριανό φορ.

Η Νάπολι «λύγισε» από την τρομερή Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (03/10), γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» χάρη σε ένα δραματικό αυτογκόλ του Μερέτ μετά από ένα υπέροχο μακρινό σουτ του Βαλβέρδε.

Οι «παρτενοπέι» τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Κάρλο Αντσελότι, για πρώτη φορά μετά το «διαζύγιο» με τον Ιταλό τεχνικό, που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2019. 

«Δεν έχω δει τον Αντσελότι, δεν ήθελα να τον επηρεάσω πριν από τον αγώνα. Πριν από έναν αγώνα δεν πρέπει να μιλάς ποτέ σε κανέναν, τώρα ίσως θα γιορτάζουν και αυτό είναι σωστό. Μετά θα τα ξαναπούμε στη Μαδρίτη. Είναι ένας σπουδαίος κύριος. Κάποιος σαν τον Αντσελότι δεν μπορεί να επικριθεί ούτε ως άντρας ούτε ως ποδοσφαιριστής ή ως προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του στο «El Chiringuito», ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων αναφέρθηκε και στο θέμα του Βίκτορ Οσίμεν αλλά και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 25χρονου Νιγηριανού επιθετικού.

«Ο Οσίμεν είναι πάντα δυνατός, ένας παίκτης που φτιάχνει μια ομάδα μόνος του. Θα ανανεώσε. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλοι στη Νάπολι είναι πάντα χαρούμενοι, το πρόβλημα είναι όταν φεύγουν από τη Νάπολι επειδή δεν μπορούν πλέον να βρουν τον σωστό δρόμο», κατέληξε ο Ντε Λαουρέντις.