Νάτσο: «Δεν είμαι ούτε δολοφόνος, ούτε εγκληματίας» (vid)

Νάτσο & Πόρτου

i

PrtScr

Νάτσο: «Δεν είμαι ούτε δολοφόνος, ούτε εγκληματίας» (vid)

Κώστας Τόπας 10:02 - 04.10.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, Νάτσο κλήθηκε να μιλήσει για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Πόρτου της Χιρόνα, που τον βρίσκει σήμερα αντιμέτωπο με βαριά τιμωρία.

Ο Νάτσο έδειξε το πρόσωπό του μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τη Νάπολι. Ο αμυντικός παραδέχτηκε ότι πέρασε πολύ άσχημες μέρες μετά την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, τραυματίζοντας με σκληρό μαρκάρισμα τον επιθετικό της Χιρόνα

Γι' αυτό προτίμησε να μιλήσει μετά τον αγώνα του Champions League, για να μην χάσει την προσοχή του στη μονομαχία με τους «παρτενοπέι».

Ο αρχηγός της Ρεάλ με μια ειλικρινή ομιλία, τόνισε ότι μετανιώνει για το σκληρό μαρκάρισμα στον Πόρτου και επιβεβαίωσε ότι μίλησε μαζί του μετά το τέλος του αγώνα. 

«Θεωρώ τον εαυτό μου σπουδαίο επαγγελματία, οι αντίπαλοί μου το ξέρουν, παραδέχομαι το λάθος μου, ζήτησα συγγνώμη και τέλος», είπε ο Νάτσο, ο οποίος πληγώθηκε από κάποιες από τις κριτικές που δέχθηκε: «Με νοιάζει μόνο να είναι καλά ο Πόρτου. μην θεωρείς τον εαυτό μου ούτε εγκληματία, ούτε δολοφόνο. Θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο επαγγελματία. Ο μόνος από τον οποίο έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη ήταν ο Πόρτου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ μετά το τέλος του αγώνα με τη Νάπολι.

Ο Νάτσο κινδυνεύει με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για την απερίσκεπτη ενέργειά του, δεδομένης της βιαιότητας που είχε το μαρκάρισμά του, με την συμμετοχή του στο Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα να κινδυνεύει. Ο Ισπανός θα απουσιάσει σίγουρα απέναντι στην Οσασούνα, ενώ μπορεί να λείψει και από τους αγώνες κόντρα σε Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα και Βαγιεκάνο.