Τιάγκο Σίλβα: «Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει… δεν είναι εύκολο»

Τιάγκο Σίλβα

i

©Printscreen

Τιάγκο Σίλβα: «Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει… δεν είναι εύκολο»

Κώστας Τσιακλής 18:07 - 30.10.2023

Ο Τιάγκο Σίλβα παραδέχθηκε πως το τέλος της καριέρας του πλησιάζει ενώ πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει το τι γίνει με το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, παραχώρησε δηλώσεις και παραδέχθηκε πως το τέλος της καριέρας του πλησιάζει. 

Η Τσέλσι πραγματοποιεί ένα κακό ξεκίνημα στην Premier League αφού πήρε μόλις 12 βαθμούς στα πρώτα 10 παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος. Μετά την ήττα από την Μπρέντφορντ, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έπεσε στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας μένοντας πίσω και από τις «μέλισσες».

Ένας παίκτης που ξεχωρίζει με τις παρουσίες του πάντως είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Παρά τα 39 του χρόνια, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έλειψε σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του και μάλιστα μέτρησε δέκα ενενηντάλεπτα. Ο Σίλβα τοποθετήθηκε για το θέμα του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2024 και παραδέχθηκε ότι το τέλος της καριέρας του πλησιάζει. Πάντως είπε πως δεν ξέρει τι θα γίνει τη νέα σεζόν (αν θα ανανεώσει με τους «μπλε»).

«Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει… δεν είναι εύκολο. Πρέπει να σκεφτείς πότε θέλεις να αποσυρθείς, που πηγαίνεις για να είναι ο τελικός σου σύλλογος, την οικογένεια, τα παιδιά μου παίζουν στην Τσέλσι. Απλώς είμαι συγκεντρωμένος στο να απολαύσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου στην Τσέλσι. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο Σίλβα.

Το τρομερό στατιστικό του Τιάγκο Σίλβα

Στο ματς με την Μπρέντφορντ ο Τιάγκο Σίλβα ήταν βασικός και έδωσε συνέχεια σε ένα τρομερό στατιστικό. Ο Βραζιλιάνος λοιπόν ήταν στο αρχικό σχήμα για για 87η φορά στην Premier League και είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα σε ηλικία 36 ετών και πάνω.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!