Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Χωρίς σκουλαρίκια, χωρίς τατουάζ και με κανονικό αυτοκίνητο είναι ένας απίστευτος παίκτης»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Χωρίς σκουλαρίκια, χωρίς τατουάζ και με κανονικό αυτοκίνητο είναι ένας απίστευτος παίκτης»

Κώστας Τόπας 08:58 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 30.10.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε λόγια για να επαινέσει τον Μπερνάρντο Σίλβα, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα είναι... ερωτευμένοι μαζί του.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να επικρατήσει 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της Κυριακής (29/10). Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου παίκτη.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια, αλλά παραμένει ζωτικό μέρος της ενδεκάδας της Σίτι, όπως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά στο «Ολντ Τράφορντ». Η σημασία του υπογραμμίζεται περαιτέρω από τη συνεχιζόμενη απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε λόγω τραυματισμού και μιλώντας στο Sky Sports, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μπερνάντο Σίλβα.

«Χωρίς σκουλαρίκια, χωρίς τατουάζ και ένα κανονικό αυτοκίνητο είναι ένας απίστευτος παίκτης. Του αρέσει να παίζει στο Ολντ Τράφορντ, δεν θυμάμαι κακή εμφάνιση εδώ. Έχει την ικανότητα να κρατά την μπάλα στην επίθεση. Είναι τόσο έξυπνος... όλοι τον αγαπούν και έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είχα την τύχη να προπονήσω σπουδαίους παίκτες και αυτός είναι ένας από τους ένας από τους καλύτερους, για την εξυπνάδα του και για το ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος.

Θα μπορούσα να μείνω εδώ και να μιλήσω για 10 λεπτά για το τι σημαίνει ο Μπερνάρντο Σίλβα για εμένα και την ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης που είναι πέρα ​​από καλός σε όλα τα τμήματα - αλληλεγγύη, ευφυΐα, καταλαβαίνει τα πάντα. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.