Πήρε την εκδίκησή του από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Χάαλαντ: «Ξέρετε τι τραγουδούσαν οι οπαδοί της για τον πατέρα μου;»
i

© prtscr

Πήρε την εκδίκησή του από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Χάαλαντ: «Ξέρετε τι τραγουδούσαν οι οπαδοί της για τον πατέρα μου;»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ... απάντησε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής (29/10), που η Σίτι έφυγε με το διπλό από το «Ολντ Τράφορντ».

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ «βάφτηκε» μπλε. Η Σίτι επικράτησε στο «Όλντ Τράφορντ» επί της συμπολίτισσας, Γιουνάιτεντ με 3-0, για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και είπε  ότι απάντησε στους χλευασμούς των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τραυματισμό που ολοκλήρωσε την καριέρα του πατέρα του πριν μερικά χρόνια.

Ο πατέρας του Νορβηγού, Άλφι, υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου μετά από ένα φάουλ του τότε αρχηγού της Γουνάιτεντ, Ρόι Κιν, κατά τη διάρκεια ενός ντέρμπι το μακρινό 2001. Οι οπαδοί λοιπόν των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισαν να πικάρουν τον σούπερ σταρ των «πολιτών», χρησιμοποιώντας το εν λόγω γεγονός.

Την ώρα που ο Χάαλαντ περίμενε να εκτελέσει το πέναλτι, οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν επανειλημμένα το όνομα του Ρόι Κιν, ενώ έλεγαν και «Χάαλαντ, πως είναι ο μπαμπάς σου;». Εκείνος τους... απάντησε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα και πανηγυρίζοντας μπροστά τους.

Μετά τη λήξη του αγώνα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο BBC, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είπε: «Ο κόσμος μου φώναζε για τον Κιν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά εντάξει. Ήταν μια ωραία γιορτή και ένα ωραίο παιχνίδι».