Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε το ρεκόρ του Χάαλαντ και συνεχίζει ακάθεκτος (vids)

Χάρι Κέιν

i

©PrtScr

Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε το ρεκόρ του Χάαλαντ και συνεχίζει ακάθεκτος (vids)

Κώστας Τόπας 13:57 - 29.10.2023

Χωρίς φρένο συνεχίζεται η καριέρα του Χάρι Κέιν στη Bundesliga, καθώς μετά το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Ντάρμσταντ, ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 12 γκολ στα πρώτα εννέα παιχνίδια και ξεπέρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο με τη Ντάρμσταντ και συντρίβοντας τους αντιπάλους της με το επιβλητικό 8-0 . Σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ξεχώρισαν τα γκολ των Μουσιάλα και Σανέ, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα τους να κατακτήσουν το τρίποντο. Ωστόσο, η ξεχωριστή εμφάνιση ήρθε από τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο ματς.

Αυτό που έκανε ακόμα πιο αξιοσημείωτο το χατ-τρικ του Άγγλου επιθετικού είναι ότι ένα από τα γκολ σημειώθηκε πίσω από τη σέντρα. Με αυτά τα τρία γκολ, ο Χάρι Κέιν έχει συνολικά 12 τέρματα στα πρώτα εννέα παιχνίδια της Bundesliga, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έπαιζε στο παρελθόν με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, είχε πετύχει τον άθλο να σκοράρει 10 γκολ στα πρώτα εννέα παιχνίδια του. Ωστόσο, ο Κέιν ξεπέρασε αυτό το ρεκόρ με την εξαιρετική του εμφάνιση στην Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντάρμσταντ.

Σημαντικό είναι ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ έσπασε αρκετά ρεκόρ στην Premier League, μετά τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι, ξεπερνώντας ακόμη και τον Κέιν. Κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου του, ο 23χρονος επιθετικός των Πολιτών, σημείωσε ένα εκπληκτικό σύνολο 35 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του Κέιν, το οποίο ήταν 30 γκολ κατά τη σεζόν 2017/18.

Συνοψίζοντας, ο Χάρι Κέιν, με την εξαιρετική του εμφάνιση στη Μπάγερν Μονάχου, έχει ξεπεράσει το ρεκόρ του Χάαλαντ στην Bundesliga και συνεχίζει να αποδεικνύεται εξαιρετικός σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο  Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Τότεναμ, ο Κέιν σημείωσε συνολικά 280 γκολ σε 435 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο «Cyborg» σημείωσε 115 γκολ σε 116 αγώνες στην Bundesliga.