Το έπος της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Ντάρμσταντ: «Οκτάρα», τρεις κόκκινες και χατ-τρικ του Κέιν

Το έπος της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Ντάρμσταντ: «Οκτάρα», τρεις κόκκινες και χατ-τρικ του Κέιν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:25 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 28.10.2023

Μία Μπάγερν Μονάχου για... φίλημα ήταν αυτή κόντρα στη Ντάρμσταντ, με την ομάδα του Τούχελ να πετυχαίνει οχτώ γκολ (8-0), έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν.

«Ματσάρα» με όλη τη σημασία της λέξης παρακολούθησαν όσοι είδαν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντάρμσταντ, που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με σκορ 8-0. Το παιχνίδι ήταν 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν ήδη δοθεί τρεις κόκκινες κάρτες. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κίμιχ δημιούργησε πλήγμα για την ομάδα του, αφού δέχθηκε κόκκινη κάρτα ανατρέποντας αντίπαλό του. Η φιλοξενούμενη, ωστόσο, δεν το εκμεταλλεύτηκε, αφού στο 21' ήταν η σειρά της να μείνει με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Γιασουλά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε δεύτερη κόκκινη για την Ντάρμσταντ, με τον Μαγκλίτσα να αποβάλλεται επίσης. Στο 45' ο Σανέ τελικά σκόραρε για το 1-0, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ στο χτίσιμο της επίθεσης. 

Με το σφύργιμα της έναρξης του δευτέρου μέρους άρχισε το.... πάρτι. Στο 51' ο Κέιν τροφοδοτήθηκε από τον Μαζράουι και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ακολούθησε το 2-0, στο 56', με τον Σανέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το 3-0 έκανε ο Μουσιάλα στο 61' ο Σανέ σκόραρε για το 4-0. Το 5-0 έκανε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με «γκολάρα» πίσω από το κέντρο παραβίασε την αντίπαλη εστία. Ο Μίλερ σκόραρε για το 6-0 στο 71', ο Μουσιάλα στο 76' για το 7-0, ενώ το τελειωτικό χτύπημα έδωσε ο Κέιν που έκανε και χατ-τρικ. 

Στουτγκάρδη - Χοφενχάιμ 2-3

Την ίδια ώρα, η Στουτγκάρδη πέταξε την ευκαιρία να βρεθεί - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της Bundesliga, αφού ηττήθηκε από την Χοφενχάιμ εντός έδρας (2-3). Ο Προμέλ έκανε το 0-1 στο 5', ενώ ο Βέγχορστ με πέναλτι σκόραρε για το 0-2 στο 21'. Στο 31' ο Ουντάβ δεν κατάφερε να κάνει το 1-2, αφού αστόχησε από τα 11 μέτρα. Τη μείωση έφερε ο Φιούριχ στο 61', όμως ο Σκοβ στο 66' αύξησε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ουντάβ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: