Τούχελ: «Ο Κέιν έχει την ηρεμία μιας μπύρας όταν είναι να σκοράρει» (vid)

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Τούχελ: «Ο Κέιν έχει την ηρεμία μιας μπύρας όταν είναι να σκοράρει» (vid)

Κώστας Τόπας 14:00 - 25.10.2023

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Χάρι Κέιν είναι τόσο ήρεμος μπροστά στο τέρμα που είναι σαν να έχει μόλις πιει μια μπύρα.

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε το κρίσιμο δεύτερο γκολ στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 3-1 στο Champions League εναντίον της Γαλατασαράι το βράδυ της Τρίτης (24/10), έναν αγώνα που η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα μπορούσε εύκολα να χάσει. Οι Βαυαροί άντεξαν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά τελικά αντέδρασαν και κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο για να φτάσουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά τον αγώνα, ο Τόμας Τούχελ έπλεξε το εγκώμιο του Χάρι Κέιν, για την ψυχραιμία που έχει ο Άγγλος φορ κάθε φορά που έχει μπροστά του την εστία.

«Ο Κέιν έχει την ηρεμία της μπύρας. Αν έχεις πετύχει 4.800 γκολ στην καριέρα σου, τότε απλά έχεις λιγότερους σφυγμούς. Αλλά ο Χάρι έπρεπε επίσης να αντεπιτεθεί και να αμυνθεί απόψε. Εξασφάλισε περισσότερες μπάλες στο δεύτερο ημίχρονο, και αυτό ήταν επίσης ένας παράγοντας. Έχει μια πολύ φυσική αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ στο «Amazon Prime Video».

Αναλογιζόμενος το 11ο του γκολ σε 12 παιχνίδια για την Μπάγερν από τότε που μετακόμισε το καλοκαίρι από την Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν είπε: «Ναι, ήταν πιθανώς ένα τυπικό γκολ για έναν επιθετικό. Οι συμπαίκτες μου τα πήγαν καλά στα δεξιά, εγώ είχα λίγο χώρο, ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Ευτυχώς που μπόρεσα να ολοκληρώσω τη φάση με γκολ».