Απέδρασε από την Κωνσταντινούπολη και αγκαλιάζει την πρόκριση η Μπάγερν (vids)
i

©Photo by ANP via Getty Images

Απέδρασε από την Κωνσταντινούπολη και αγκαλιάζει την πρόκριση η Μπάγερν (vids)

Κώστας Τσιακλής 21:39 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 24.10.2023

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 1-3 της Γαλατασαράι και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη φάση των νοκ-άουτ.

Σε ένα απίθανο ματς, η Μπάγερν Μονάχου απέδρασε από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 1-3 της Γαλατασαράι. Πλέον οι «Βαυαροί» βρίσκονται μόλις ένα βήμα μακριά από τα νοκ-άουτ.

Η Γαλατασαράι μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο 4' με τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο με το σουτ που επιχείρησε στα όρια της περιοχής. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπάγερν Μονάχου σκόραρε στη δική της πρώτη ευκαιρία. Ο Λερόι Σανέ βρήκε τον αμαρκάριστο Κίνγκλσεϊ Κομάν και αυτός έκανε εύκολα το 0-1.

Στο 9' οι Τούρκοι άγγιξαν το γκολ όμως ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Ούλραϊχ, σταμάτησε εντυπωσιακά το γυριστό του Ακτούρκογλου. Η Γαλατασαράι συνέχισε να πιέζει και απείλησε ξανά στο 11'. Ο Ακτούρκογλου βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση όμως αυτή τη φορά ήταν άστοχος. 

Στο 23' ήταν η σειρά του Ικάρντι να ψάξει το γκολ όμως στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα ο Αργεντινός επιθετικός κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση του. Τελικά ήταν εύστοχος με χτύπημα αλά... Πανένκα και έκανε το 1-1.

Στο 38' ο Ακτούρκογλου ήταν ξανά πρωταγωνιστής για την Γαλατασαράι ωστόσο το σουτ του και πάλι δεν μπόρεσε να περάσει από τον Ούλραϊχ που απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν είχε την πρώτη ευκαιρία. Στο 51' ο Κομάν βρέθηκε στην περιοχή όμως το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια των Τούρκων.

Ένα λεπτό αργότερα η Γαλατασαράι απάντησε στις ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Λούκας Τορέιρα, το οποίο κατέληξε λίγο δίπλα από την εστία. Τελικά το γκολ ήρθε από πλευράς «Βαυαρών». Στο 73' ο Μαζραουί που επέστρεψε στην ενδεκάδα μοίρασε στον Χάρι Κέιν και αυτός από κοντά έκανε το 1-2. Στο 79' ήταν η σειρά του Άγγλου να σερβίρει που έδωσε την ασίστ στον Τζαμάλ Μουσιάλα που κλείδωσε τη νίκη της Μπάγερν κάνοντας το 1-3.

Με τη νίκη της η Μπάγερν έκανε το 3/3 στον όμιλο και είναι πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Γαλατασαράι παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς και περιμένει με αγωνία τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κοπεγχάγη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ