Φεστιβάλ... ξύλου στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαράι και της Μπάγερν! (vids)
i

©Printscreen

Φεστιβάλ... ξύλου στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαράι και της Μπάγερν! (vids)

Κώστας Τσιακλής 20:06 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 24.10.2023

Οπαδοί της Γαλατασαράι και της Μπάγερν Μονάχου ενεπλάκησαν σε επεισόδια τρομερής έντασης το βράδυ της Δευτέρας (23/10), πριν τη σέντρα της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Champions League.

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Γαλατασαράι και της Μπάγερν Μονάχου έγιναν στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Δευτέρας (23/10). 

Η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι «Βαυαροί» πάνε στην Τουρκία με το απόλυτο αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές μέτρησαν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3) και Κοπεγχάγη (1-2). Από την άλλη οι Τούρκοι είναι στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς. Συγκεκριμένα είχαν έρθει ισόπαλοι με την Κοπεγχάγη (2-2) ενώ νίκησαν εκτός έδρας με ανατροπή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-3).

Πάντως το πνεύμα στην Κωνσταντινούπολη δεν ήταν και πολύ φίλαθλο αφού το βράδυ της Δευτέρας (23/10) οι οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. Όπως είχαν αναφέρει τα τουρκικά ΜΜΕ οι συμπλοκές έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τακσίμ. Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας έκανε σαφές ότι έγιναν αρκετές συλλήψεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε άτομα και τέσσερις Γερμανοί τουρίστες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν υπάρχουν περαιτέρω επεισόδια πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στα αγωνιστικά, η Μπάγερν Μονάχου προηγείται από νωρίς με 0-1 με το γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν.