Sold out το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ
i

©Intime

Sold out το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:13 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 24.10.2023

Το Βελοντρόμ θα... φλέγεται την Πέμπτη (26/10, 19:45) καθώς η Μαρσέιγ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ έγινε sold out.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Βελοντρόμ για την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.  

Συγκεκριμένα ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (24/10) πως το παιχνίδι με την Ένωση είναι πλέον sold out, αφού πωλήθηκαν και τα 64.500 διαθέσιμα εισιτήρια του αγώνα. Ωστόσο και η ΑΕΚ αναμένεται να έχει τη στήριξη από τους οπαδού της, καθώς πάνω από 2.000 έχουν κλείσει εισιτήριο για την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς.   

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους μία δύσκολη αποστολή και σε ένα «καυτό» γήπεδο, καθώς το επερχόμενο αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρωτιάς αλλά και της πρόκρισης. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς και στο +2 από τους Γάλλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρσέιγ: 

«Μετά το Μαρσέιγ-Μπάιτον, σειρά έχει ο αγώνας με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί απόγευμα της Πέμπτης. Και θα γίνει σε συνθήκες sold out. 

Ένα γήπεδο αντάξιο των μεγάλων βραδιών με νέο ρεκόρ προσέλευσης, περισσότεροι από 64.500 οπαδοί θα είναι παρόντες για να δείξουν τη δύναμη του λαού της Μαρσέιγ»