Τούχελ για Κέιν: «Τον πείσαμε να αφήσει την Αγγλία και μας ανέβασε επίπεδο»

Τόμας Τούχελ

i

© PrtScr

Τούχελ για Κέιν: «Τον πείσαμε να αφήσει την Αγγλία και μας ανέβασε επίπεδο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:50 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 24.10.2023

Ο Τόμας Τούχελ θέλησε να αποθεώσει τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας ότι ήταν μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τους Βαυαρούς το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Μπάγερν Μονάχου μέχρι στιγμής.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στη Μάιντζ, ο Άγγλος φορ βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά, αποδεικνύοντας έτσι πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι «Βαυαροί» πέρασαν άνετα από το «Mewa Arena» (1-3) και με αυτόν τον τρόπο πλησίασαν ξανά την κορυφή της Bundesliga, εκεί όπου βρίσκεται η Λεβερκούζεν.

Ο Κομάν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 11ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κέιν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με μία όμορφη κεφαλιά. Η Μάιντζ μπήκε ξανά στο παιχνίδι πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Κάτσι να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Γκρούντα και να σκοράρει στο 43'.

Όμως ο Γκορέτσκα στο 59' φρόντισε να σφραγίσει το τρίποντο για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας για το τελικό 1-3.

Με αφορμή την εξαιρετική απόδοση του Χάρι Κέιν για ακόμη ένα ματς, ο Τόμας Τούχελ κλήθηκε να σχολιάσει τη μέχρι τώρα παρουσία του Άγγλου επιθετικού στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κυνηγήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας και τον πείσαμε να αφήσει την Αγγλία και να έρθει σε εμάς για να συνεχίσει την καριέρα του. Νομίζω ότι μπορούμε να ηρεμήσουμε λίγο, να χαλαρώσουμε και να ευχαριστηθούμε αυτό το σπουδαίο για εμάς κατόρθωμα. Τα έχει όλα αυτός ο παίκτης. Προσωπικότητα, αύρα, ικανότητες. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τη μεταγραφή που κάναμε. Νομίζω μας έχει ανεβάσει επίπεδο και μαζί του μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Ειδικά στην Ευρώπη».

Να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, ο Χάρι Κέιν πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την Τότεναμ για λογαριασμό της Μπάγερν. Μέχρι στιγμής με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας τα έχει πάει εξαιρετικά, καθώς μετράει δέκα γκολ και πέντε ασίστ σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.