«Πάτησε» τη Μάιντζ και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής η Μπάγερν Μονάχου

Oι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου

i

© Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

«Πάτησε» τη Μάιντζ και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής η Μπάγερν Μονάχου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:36 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 21.10.2023

Ένα άνετο τρίποντο κόντρα στη Μάιντζ εξασφάλισε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία και επικράτησε με σκορ 3-1 εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Με σχετική άνεση πέρασε από το «Mewa Arena» η Μπάγερν Μονάχου, η οποία και επικράτησε της Μάιντζ με σκορ 3-1. Με αυτόν τον τρόπο πήρε σημαντικό τρίποντο και πλησίασε ξανά την κορυφή της Bundesliga, εκεί όπου βρίσκεται η Λεβερκούζεν

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Κομάν έδειξε τις προθέσεις της φιλοξενούμενης, σκοράροντας υποδεχόμενος την ασίστ του Σανέ. Ο Σανγκ Λι προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 14', δεν τα κατάφερε και τελικά ο Κέιν δύο λεπτά αργότερα σκόραρε για το 2-0 με όμορφη κεφαλιά. Ο διαιτητής εξέτασε τη φάση για χέρι, μέσω VAR, αποφασίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα. Η Μάιντζ μπήκε ξανά στο παιχνίδι πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Κάτσι να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Γκρούντα και να σκοράρει στο 43'. 

Η Μπάγερν υπερασπίστηκε τον Μαζράουι και δεν τον τιμωρεί για την ανάρτηση του υπέρ της Παλαιστίνης
BUNDESLIGA

12:54 - 20.10.2023

Η Μπάγερν υπερασπίστηκε τον Μαζράουι και δεν τον τιμωρεί για την ανάρτηση του υπέρ της Παλαιστίνης

Μετά τον σάλο που προκάλεσε με ανάρτησή του στα social media παίρνοντας το μέρος της Παλαιστίνης στον πόλεμο με το Ισραήλ, ο Νουσαΐρ Μαζράουι δεν θα τιμωρηθεί από την Μπάγερν Μονάχου και θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Γερμανίας.

Όμως ο Γκορέτσκα στο 59' φρόντισε να σφραγίσει το τρίποντο για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας. Το μόνο που είχε ως απάντηση η γηπεδούχος ήταν δοκάρι στο 89' με τον Γκρούντα να αδυνατεί να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: