Επέστρεψε ο Μαζραουί και παίζει κόντρα στη Γαλατασαράι

Νουσαΐρ Μαζράουι

i

©Printscreen

Επέστρεψε ο Μαζραουί και παίζει κόντρα στη Γαλατασαράι

Κώστας Τσιακλής 17:47 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 23.10.2023

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι επιστρέψει στη δράση για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου. Ο Μαροκινός δεν τιμωρήθηκε για το βίντεο που τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης ενώ ξεπέρασε και τον τραυματισμό του.

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι δεν τιμωρήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου για την δημόσια στήριξη του στην Παλαιστίνη και επιστρέφει στην δράση αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς των «Βαυαρών» με τη Γαλατασαράι.

Ο πόλεμος του Ισραήλ με την Παλαιστίνη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν άφησε επηρεασμένο και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας από τους παίκτες που είχαν πάρει δημόσια θέση ήταν και ο Νουσαΐρ Μαζράουι της Μπάγερν Μονάχου. Ο Μαροκινός μπακ είχε κοινοποιήσει βίντεο στο instagram, από το οποίο ακουγόταν μια φωνή να λέει: «Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του».

Ο ίδιος μπορεί να απολογήθηκε στη συνέχεια ωστόσο το βίντεο είχε προκαλέσει ήδη αντιδράσεις και μάλιστα ένας βουλευτής ζήτησε μέχρι και την απέλαση του από τη χώρα. Η Μπάγερν Μονάχου πάντως δεν τον τιμώρησε και ο 25χρονος άσος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με την Γαλατασαράι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Ο Μαζραουί αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και είχε απουσιάσει από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Μάιντς (1-3). Διαθέσιμος είναι επίσης και ο Σερτζ Γκνάμπρι που ξεπέρασε και αυτός το θέμα που τον ταλαιπωρούσε. Στο ματς με την Γαλατασαράι δεν θα αγωνιστούν πάντως οι Ουπαμεκανό, Γκερέιρο και Γκορέτσκα που έμειναν εκτός αποστολής. Απών θα είναι επίσης ο Μάνουελ Νόιερ που προπονείται ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε κάνοντας σκι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Μαρσέιγ: «Στη Μασσαλία για να έχεις λαμπρό μέλλον είτε γίνεσαι ποδοσφαιριστής στην ομάδα ή διακινητής ναρκωτικών»
EUROPA LEAGUE

17:33 - 23.10.2023

Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Μαρσέιγ: «Στη Μασσαλία για να έχεις λαμπρό μέλλον είτε γίνεσαι ποδοσφαιριστής στην ομάδα ή διακινητής ναρκωτικών»

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Μαρσέιγ, Μάρκο Οτέρο, έκανε μία... τρομερή δήλωση, λέγοντας ότι στη Μασσαλία για να έχει κανείς λαμπρό μέλλον πρέπει είτε να γίνει προπονητής της ομάδας είτε διακινητής ναρκωτικών.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη: