Η Ίντερ επικράτησε της Σάλτσμπουργκ και «πάτησε» κορυφή
i

©Glomex

Η Ίντερ επικράτησε της Σάλτσμπουργκ και «πάτησε» κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:39 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 24.10.2023

Η Ίντερ πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Σάλτσμπουργκ με 2-1 και πάτησε στη κορυφή του τέταρτου ομίλου με 12 βαθμούς.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ίντερ! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Σάλτσμπουργκ με 2-1, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» ανέβηκαν στη κορυφή του τέταρτου ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ η αυστριακή ομάδα είναι στη 3η θέση με 3 πόντους.   

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους ευκαιρία πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό. Ο Αλέξις Σάντσες πήρε τη πάσα του Νταβίντε Φρατέσι και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την Ίντερ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στη ΛΑΣΚ Λίντσερ (1-0) έφεραν το ματς στα ίσια. 

Στο 57ο λεπτό ο Όσκαρ Γκλουχ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάουριτς Κιάεργκαρντ και με καταπληκτικό σουτ από την άκρη της περιοχής έκανε το 1-1 για τους Αυστριακούς. 

Εφτά λεπτά μετά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πήρε εκ νέου το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χακάν Τσαλχάνογλου. Οι «νερατζούρι» δεν έριξαν τον ρυθμό τους και πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, το οποίο ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR. Κάπως έτσι ο ιταλικός σύλλογος πήρε το τρίποντο και «πάτησε» στη κορυφή του ομίλου. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ