Συμφιλίωση στη Μπάγερν για Πέρετζ και Μαζραουί μετά τις αναρτήσεις του Μαροκινού για την Παλαιστίνη

Συμφιλίωση στη Μπάγερν για Πέρετζ και Μαζραουί μετά τις αναρτήσεις του Μαροκινού για την Παλαιστίνη

Γιώργος Σακελλαρίου 13:33 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 25.10.2023

Προς εκτόνωση οδεύει ο «εμφύλιος» στη Μπάγερν ανάμεσα στον Ισραηλινό γκολκίπερ Ντάνιελ Πέρετζ και τον Μαροκινό Νουσαϊρ Μαζραουί, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης.

Ο Νουσαϊρ Μαζραουί επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Μπάγερν στο ματς με τη Γαλατασαράι.

Ο Μαροκινός άσος μετά την «καταιγίδα» που προκάλεσε στον σύλλογο με την υποστήριξη στην Παλαιστίνη, εξαιτίας της παρουσίας του Ισραηλινού συμπαίκτη του Ντάνιελ Πέρετζ, πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής στο Champions League.

Αν και οι Βαυαροί έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την υπόθεση μετά τη συγγνώμη του Μαροκινού, στη Γερμανία συνεχίζουν να ασχολούνται με το θέμα. Σύμφωνα με το γερμανικό «sportbuzzer», μετά τη χθεσινή νίκη με 3-1 στην Τουρκία, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Γιαν Κρίστιαν Ντέρσεν, συγκέντρωσε όλα τα μέλη της ομάδας και το επιτελείο για να μιλήσουν για την κατάσταση.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι “συμβολικά” ο Ντάνιελ Πέρετζ και ο Μαζραουί κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στην ίδια συνομιλία, στην οποία ο Ντέρσεν αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν στα μέσα ενημέρωσης κι όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στο κλαμπ.

«Προφανώς θέλουμε να ενσωματώσουμε πλήρως τον Μαζραουί στην ομάδα μας μετά από αυτό που συνέβη. Είναι καλό που επικεντρωθήκαμε στον αθλητισμό απόψε. Πρέπει να πανηγυρίσουμε τη νίκη και να σκεφτούμε τι κάναμε στο παιχνίδι».

Σε ρεπορτάζ, παράλληλα αναφέρθηκε ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ πρώτα μίλησε με κάθε παίκτη ξεχωριστά κι έπειτα έγινε μια συζήτηση μεταξύ των τριών.

Φεστιβάλ... ξύλου στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαράι και της Μπάγερν! (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

20:06 - 24.10.2023

Φεστιβάλ... ξύλου στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαράι και της Μπάγερν! (vids)

Οπαδοί της Γαλατασαράι και της Μπάγερν Μονάχου ενεπλάκησαν σε επεισόδια τρομερής έντασης το βράδυ της Δευτέρας (23/10), πριν τη σέντρα της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Champions League.

Επιπλέον, πριν από το παιχνίδι στην Τουρκία, ο Αλόν Μάγερ, ο πρόεδρος της «Maccabi Germany», της Εβραϊκής Ένωσης Αθλητισμού στη Γερμανία, ανακοίνωσε ότι ήθελε να μιλήσει με τον Μαζραουί Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, προσφέρθηκε να μιλήσει με έναν εκπρόσωπο της εβραϊκής κοινότητας στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, κάτι που μπορεί τελικά να συμβεί.