Δυσαρεστημένος ο Ποτσετίνο με τον αγώνα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα χάσει την επέτειο γάμο του

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Δυσαρεστημένος ο Ποτσετίνο με τον αγώνα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα χάσει την επέτειο γάμο του

Κώστας Τόπας 10:50 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 29.10.2023

Για πρώτη φορά από το 1995, αγώνας της Premier League θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα αυτός της Τσέλσι κόντρα στην Γουλβς. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα πρέπει να απουσιάσει από την επέτειο του γάμου του.

Ο Αργεντινός προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε ότι υποστηρίζει την έκκληση μιας ομάδας οπαδών που απαιτούν την αναβολή του αγώνα των «μπλε» με την Γουλβς, που είναι προγραμματισμένος για την παραμονή των Χριστουγέννων. Είναι η πρώτη φορά από το 1995 που ένας αγώνας της Premier League έχει οριστεί για τις 24 Δεκεμβρίου. μια απόφαση που περιγράφεται ως «εντελώς απαράδεκτη» από την ομάδα των οπαδών των Λονδρέζων.

Ο Μαουρίτσιο Ποστετίνο έχει προσωπικούς λόγους για να είναι με το μέρος των δυσαρεστημένων θαυμαστών. Οι Αργεντινοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα το βράδυ της 24ης προς 25η ημέρα και η επέτειος του γάμου του πέφτει την προηγούμενη μέρα. 

«Οι οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι; Ούτε εγώ. Η 23η είναι επέτειος του γάμου μου και τώρα πρέπει να πάω να δώσω αγώνα με την Γουλβς. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να την πείσω (τη γυναίκα μου) να έρθει στο ματς», είπε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

Νέα «γκέλα» της Τσέλσι που συνεχίζει την κατηφόρα...
PREMIER LEAGUE

16:28 - 28.10.2023

Νέα «γκέλα» της Τσέλσι που συνεχίζει την κατηφόρα...

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της φετινής Premier League η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει νίκη, αφού ηττήθηκε από την Μπρέντφορντ με σκορ 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ποτσετίνο συνέχισε να χάνει έδαφος από την εφτάδα του πρωταθλήματος.

«Η 24η (Δεκέμβρη) είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για τους Αργεντινούς και ελπίζω να φτάσω έγκαιρα (σπίτι) για να πανηγυρίσω μετά (τον αγώνα). Αλλά αν οι οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι, ούτε κι εγώ είμαι χαρούμενος», συνέχισε. «Αλλά είμαστε στην Αγγλία, είναι διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο και πρέπει να προσαρμοστώ», είπε ο πρώην παίκτης και προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.