Νέα «γκέλα» της Τσέλσι που συνεχίζει την κατηφόρα...
i

© Photo by Zac Goodwin/PA Images via Getty Images

Νέα «γκέλα» της Τσέλσι που συνεχίζει την κατηφόρα...

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:28 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 28.10.2023

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της φετινής Premier League η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει νίκη, αφού ηττήθηκε από την Μπρέντφορντ με σκορ 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ποτσετίνο συνέχισε να χάνει έδαφος από την εφτάδα του πρωταθλήματος.

Σε ένα ακόμα ματς η Τσέλσι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τρίποντο, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπρέντφορντ με σκορ 2-0. Αυτό το αποτέλεσμα δημιουργεί πρόβλημα στους «μπλε», αφού έμειναν για μία ακόμα φορά χωρίς βαθμούς και συνεχίζουν να χάνουν έδαφος από την εφτάδα της Premier League.

Mόλις στο 11ο λεπτό η γηπεδούχος έφτασε κοντά στο 1-0, όμως η βολίδα του Μαντουέκε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι «μπλε» είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές με τον Κουκουρέγια και τον Στέρλινγκ, όμως καμία από αυτές δεν μετατράπηκε σε γκολ. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη δεν είχε μεγάλη στιγμή, ενώ και οι απειλές της προς την αντίπαλη εστία ήταν ελάχιστες. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο. 

Η Μπρέντφορντ έγινε πιο απειλητική και στο 58ο λεπτό ο Πίνοκ σκόραρε για το 1-0, ο οποίος πήρε μία κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες είχε μάλιστα να κάνει το 2-0, το οποίο διαμόρφωσε στο τέλος ο Εμπεμό εκμεταλλευόμενος την «γκάφα» του Σάντσεθ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: